CS Mioveni se desparte de doi jucători. Constantin Schumacher a vorbit despre strategia achizițiilor, dar speră să nu mai plece nimeni

Andrei PASCU 08 Jan. 2024, 18:47 Liga 2
CS Mioveni se desparte de doi jucători. Constantin Schumacher a vorbit despre strategia achizițiilor, dar speră să nu mai plece nimeni

Cu toate că nu are liniște la nivel financiar, CS Mioveni își face planuri și pentru câteva achiziții pentru această pauză de iarnă. Antrenorul Constantin Schumacher a vorbit despre strategia pe care o are, referitor la veniri și plecări.

La capitolul despărțiri intră doi jucători care nu au evoluat prea mult în prima parte a campionatului de Liga 2.

CS Mioveni, primele plecări

CS Mioveni va rezilia contractele cu mijlocașii Luca Tincău (22 de ani) și Claudiu Pleșa (19 ani), urmând ca apoi Schumacher să încerce să și aducă înlocuitori. Totalul fotbaliștilor doriți de antrenor este patru, dar acesta nu este sigur în privința și altor jucători care vor pleca.

CS Mioveni nu a mai plătit salariile de trei luni, astfel că orice fotbalist poate pleca liber de contract în acest moment. Referitor la Tincău și Pleșa, au jucat destul de puțin până acum. Au bifat nouă, respectiv o singură partidă în campionat, în 2023/2024.

Amândoi au ajuns la Mioveni după retrogradarea echipei în Liga 2, Tincău de la CSM Victoria Carei, iar Pleșa de la Farul U19.

Avem doi jucători care vor pleca, doi fotbaliști care nu au jucat foarte mult, mă refer la Tincău și Pleșa.

Sper să nu plece și alții, iar la capitolul achiziții îmi doresc patru jucători, dar vom vedea care va fi situația și pe cine ne vom putea baza”, a spus Constantin Schumacher despre campania de achiziții și plecări de la CS Mioveni, conform Argeș TV.

CS Mioveni, câteva zile până la reunire

Clubul din Mioveni se va reuni la 15 ianuarie și a stabilit câteva meciuri amicale. În perioada 30 ianuarie – 9 februarie va merge în cantonament, iar printre adversarii din teste, șapte la număr, se află și doi din Liga 2, Metaloglobus și Campionii FC Argeș.

Până atunci, jucătorii lui Constantin Schumacher nu și-au mai luat banii de trei luni. Se vor face în curând patru luni, dar CS Mioveni ar urma să plătească un salariu până la reunire.

Foto: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/esteban-orozco-merge-la-cupa-africii-19296943

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-joaca-noua-amicale-in-aceasta-iarna-19296938

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-a-sunat-adunarea-si-si-a-trimis-jucatorii-direct-la-cabinetul-medical-19296922

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-core-prezentat-oficial-de-poli-iasi-19296913

https://liga2.prosport.ro/seria-1/catalin-golofca-e-in-conflict-cu-conducerea-chindiei-19296909

Andrei PASCU 08 Jan. 2024, 18:47 Liga 2
Pe aceeași temă