CS Mioveni nu mai concepe încă un sezon ratat în Liga 2. Negruț și Iacob, doi dintre nou-veniți, promit promovarea: ”Vara viitoare vrem să ne bucurăm alături de suporteri” / ”Ne batem pentru un loc în prima ligă”

Răzvan STÎNGĂ 25 Aug. 2020, 19:34 Liga 2
CS Mioveni nu mai concepe încă un sezon ratat în Liga 2. Negruț și Iacob, doi dintre nou-veniți, promit promovarea: ”Vara viitoare vrem să ne bucurăm alături de suporteri” / ”Ne batem pentru un loc în prima ligă”

CS Mioveni a ratat promovarea în ultimul sezon de Liga 2, dar în vara anului următor nu vrea să mai piardă această șansă. A făcut mai multe transferuri, iar doi dintre cei care s-au alăturat lotului antrenat de Claudiu Niculescu sunt Sergiu Negruţ (atacant, 27 de ani) și Alexandru Iacob (fundaș central, 31 de ani). Aceștia au sosit cu gânduri mari la Mioveni și speră să ducă la îndeplinirea obiectivului.

În interviurile acordate pentru site-ul clubului, jucătorii au declarat că unul dintre motivele pentru care au venit la Mioveni a ținut de dorința de a face performanță. Sunt convinși că evoluția echipei din sezonul trecut nu a fost o pură întâmplare și că formația din Mioveni se va lupta și de această dată la promovare și nu va mai rata șansa.

Sergiu Negruț, despre sezonul trecut: ”CS Mioveni a avut rezultate bune şi doar ghinionul a făcut să prindă doar barajul în ultima etapă”

Sergiu Negruț, pentru CS Mioveni: ”Am ales CS Mioveni pentru că am avut o discuţie serioasă cu stafful de aici. Ştiu că m-a dorit şi ştiu că aici se doreşte performanţă! Am venit aici să ajut echipa, să reuşim să ne atingem obiectivul împreună, acela de a promova în Liga 1!

Ştiu că aici a fost un grup unit şi o familie frumoasă! Iar cu cei doi antrenori, Claudiu Niculescu şi Cornel Dobre, am lucrat şi în trecut un an de zile. Am făcut lucruri frumoase la Vâlcea şi ştiu ce îşi doresc de la jucători şi ştiu că pot ajuta această echipă. În sezonul trecut, CS Mioveni a avut rezultate bune, a fost tot timpul acolo sus, pe locul 2 o mare parte din campionat, şi doar ghinionul a făcut să prindă doar barajul în ultima etapă şi să rateze promovarea după meciurile de baraj.

În noul sezon, în primul rând îmi doresc să joc cât mai mult şi fiind atacant îmi doresc să marchez cât mai multe goluri pentru că asta este treaba mea! Chiar dacă am venit de câteva zile doar, jucătorii şi stafful m-au primit foarte bine. Îmi doresc în prima parte a campionatului să fim în primele șase echipe, iar vara viitoare să ne bucurăm alături de suporteri de intrarea în prima ligă”.

  • Negruț a jucat sezonul trecut la o adversară a Mioveniului în barajul de promovare, Turris Oltul, care de asemenea a ratat accederea în Liga 1. Pentru gruparea din Turnu Măgurele, atacantul din Cluj a evoluat în 12 partide în Liga 2 și a marcat de șapte ori. Anterior, Sergiu Negruț a mai fost legitimat la CFR Cluj, Unirea Alba Iulia, Sportul Snagov, SCM Râmnicu Vâlcea, Pandurii Târgu Jiu, Beroe (Bulgaria) și Kisvarda (Ungaria). Fotbalistul de 27 de ani are și două trofee în palmares, ambele cu CFR Cluj, un campionat, sezonul 2011 / 2012, și o Cupă a României, sezonul 2015 / 2016.

Florin Iacob: ”Sezonul trecut, CS Mioveni a fost o echipă bună, care s-a bătut cu şanse reale la promovare” 

Florin Iacob, pentru CS Mioveni: ”Am ales CS Mioveni, pentru că mi-a plăcut că a fost cea mai insistentă, dintre toate cele cu care am mai vorbit. Am fost dorit cu adevărat să vin la echipă. Ştiam despre CS Mioveni, din ceea ce am urmărit în campionatul trecut, şi mi s-a părut o echipă omogenă, cu jucători cu experienţă şi un antrenor bun, care îşi doreşte performanţă.

Sezonul trecut, CS Mioveni a fost o echipă bună, care s-a bătut cu şanse reale la promovare şi căreia, cred eu, i-a lipsit un pic de noroc să promoveze. De la noul sezon mă aştept să închegăm o echipă bună, în primul rând, iar la finalul turului să fim în acele șase formaţii din frunte, ca să ne putem bate în play-off pentru un loc de prima ligă!”.

  • Alexandru Iacob a venit la rândul său de la o rivală la promovare a Mioveniului din sezonul trecut, Rapid, unde a fost integralist în 12 partide. Fundașul central a mai trecut pe la FCSB, Victoria Brănești, Viitorul, Delta Tulcea, Luceafărul Oradea și Ethnikos Achna (Cipru).

În afara celor doi, CS Mioveni a mai adus în această vară patru fotbaliști: Daniel Toma (mijlocaș central, 21 de ani, împrumutat de la FCSB), Szilard Veres (mijlocaș central, 24 de ani, ex FK Csikszereda), Iustin Popescu (portar, 26 de ani, ex Chindia Târgoviște) și Laurențiu Marinescu (mijlocaș central, 36 de ani, ex Petrolul).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 25 Aug. 2020, 19:34 Liga 2
Pe aceeași temă