CS Mioveni e pregătită de cele cinci ”finale” din play-off. Claudiu Niculescu: ”Obiectivul e promovarea, clar. E un mini-turneu, va fi greu, dar nu imposibil. Pentru asta ne-am pregătit și avem șansa noastră”

Răzvan STÎNGĂ 24 Jun. 2020, 15:44 Liga 2
CS Mioveni e pregătită de cele cinci ”finale” din play-off. Claudiu Niculescu: ”Obiectivul e promovarea, clar. E un mini-turneu, va fi greu, dar nu imposibil. Pentru asta ne-am pregătit și avem șansa noastră”

Claudiu Niculescu, antrenorul echipei CS Mioveni, este încrezător că formația pe care o coordonează poate termina pe unul din primele două locuri la finalul play-off-ului Ligii 2 și poate promova. Clasată pe locul secund înaintea începerii turneului, formația din Mioveni are de apărat o diferență mică de puncte față de locurile 3-6, unul singur, dar să obțină și un avantaj în fața locului 3, Turris, cu care se află la egalitate de puncte, 20. Niculescu a pregătit individual jucătorii în grupuri de cel mult patru în cantonamentul de 14 zile, dar acum totul a revenit la normal.

Claudiu Niculescu: ”Obiectivul e promovarea, clar. Fiecare dintre cele șase echipe își dorește să câștige”

Antrenorul este mulțumit de cum a decurs pregătirea până în acest moment și transmite un mesaj clar, același pe care CS Mioveni l-a susținut încă din perioada premergătoare reluării Ligii 2. Să finalizeze campionatul pe una din primele poziții și să urce în Liga 1.

Obiectivul e promovarea, clar. Fiecare dintre cele șase echipe își dorește să câștige. E un mini-turneu final, va fi extrem de greu, dar nu imposibil. Pentru asta ne-am pregătit și avem șansa noastră. A fost o perioadă de pregătire dificilă, ne-am putut antrena doar cu patru jucători în primele două săptămâni, a fost puțin bizar pentru antrenori.

 Am respectat în totalitate acel protocol. Am respectat, mi-a fost teamă să nu riscăm ceva. Chiar nu mă interesează dacă vreo echipă nu a respectat protocolul”, a declarat Claudiu Niculescu, pentru Digi Sport.

CS Mioveni joacă joi un amical cu Astra 

În ceea ce privește testarea jucătorilor în meciurile amicale, CS Mioveni a programat o primă partidă, care va avea loc joi. Va evolua împotriva unei echipe importante din Liga 1, din play-off, Astra. Dumitru Olteanu, președintele Comitetului Director, a declarat pentru Liga2.ro că se caută și alți adversari, dar că este greu de crezut că se vor mai găsi, dată fiind situația din România de la momentul actual, cauzată de pandemia cu noul coronavirus.

Echipa se pregătește, după perioada de 14 zile în care a stat în cantonament. O să jucăm și un meci amical cu cei de la Astra, joi. Vrem să debutăm cu dreptul în play-off-ul Ligii 2, cu Rapid. În principiu, meciul cu Astra va fi joi, dar vedem cum va evolua situația asta. E destul de complicat cu pandemia. Nu cred că vom mai avea alt meci amical, pentru că nu avem adversari. Nu am găsit. Nu găsim cu cine să jucăm. E aproape imposibil să mai găsim acum.

E greu de jucat și cu echipele pe care le întâlnești în play-off. E dificil. Cu Petrolul poate era o variantă, că jucam în ultimul meci în play-off… O să stabilim cu Claudiu Niculescu și vedem dacă mai vrea alte meciuri”, a spus Dumitru Olteanu.

Mioveni începe play-off-ul pe teren propriu cu Rapid, după care, în etapa a doua, se deplasează la Pitești, pentru un meci cu Campionii FC Argeș. În ultimele trei runde, echipa lui Claudiu Niculescu joacă acasă cu UTA Arad, se deplasează la Turnu Măgurele pentru meciul cu Turris și închide turneul pe teren propriu, cu un meci împotriva Petrolului.

 

Foto: CS Mioveni

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-va-juca-doua-partide-amicale-in-aceasta-saptamana-unul-dintre-adversari-e-din-play-off-ul-ligii-1-19136530

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-indeplineste-conditiile-sa-joace-pentru-a-treia-oara-in-liga-1-a-luat-licenta-fara-emotii-spune-dumitru-olteanu-ramane-acum-ca-fotbalistii-sa-realizeze-pe-tere-19136436

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mioveniului-ii-convine-ca-a-picat-sa-joace-acasa-in-play-off-cu-rapid-uta-si-petrolul-numite-de-conducatori-echipe-galonate-sau-adversarii-mai-grei-19136063

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/dupa-petrolul-cs-mioveni-si-a-facut-publica-situatia-financiara-pentru-obtinerea-licentei-pentru-liga-1-2019-a-fost-un-an-cu-cheltuieli-mai-mari-ca-precedentul-pentru-argeseni-19135786

 

Răzvan STÎNGĂ 24 Jun. 2020, 15:44 Liga 2
Pe aceeași temă