CS Mioveni merge la Câmpulung Muscel în weekend. Alin Chița continuă să aibă probleme de lot: ”E greu, nu putem să facem nici fazele la antrenamente”

Andrei PASCU 12 Sep. 2024, 16:01 Liga 2
CS Mioveni merge la Câmpulung Muscel în weekend. Alin Chița continuă să aibă probleme de lot: ”E greu, nu putem să facem nici fazele la antrenamente”

CS Mioveni va juca pe teren advers în etapa a 6-a din Liga 2, sâmbătă, de la ora 11:00, contra formației AFC Câmpulung Muscel. Duelul va fi în format live-text pe site-ul Liga2.ro, la fel ca toate celelalte întâlniri ale rundei.

Formația din Mioveni a organizat o conferință de presă, în cadrul căreia a vorbit și antrenorul Alin Chița. El este încrezător că poate bifa echipa lui succesul și să ia cele trei puncte, pentru că până acum are doar două victorii în campionat, 1-0 cu CS Afumați și 2-0 cu Viitorul Pandurii.

La AFC Câmpulung Muscel sunt ceva probleme, pentru că în pauza competițională conducerea a decis să se despartă de antrenorul Costin Lazăr, acordul fiind încheiat, la nivel declarativ cel puțin, pe cale amiabilă.

Formația lui Alin Chița merge la Câmpulung Muscel

CS Mioveni nu trece prin cel mai bun moment al sezonului abia început. A luat startul cu o victorie și o remiză în Liga 2, 0-0 cu Unirea Ungheni și 1-0 cu CS Afumați, dar au urmat trei eșecuri la rând, unul în Cupa României, 2-3 cu echipa din Râmnicu Vâlcea, din Liga 3, și două în campionat, 0-1 cu FC Voluntari, în runda a 3-a din Liga 2, iar înaintea întâlnirii cu Viitorul Pandurii, câștigată cu 2-0, CS Mioveni a mai bifat un eșec și în etapa a 4-a, cu ACSM Ceahlăul, la Piatra Neamț, scor 0-2.

Înaintea duelului cu AFC Câmpulung Muscel, Alin Chița a declarat că are încredere că echipa lui poate obține un rezultat pozitiv, mai ales după succesul cu Viitorul Pandurii. În plus, CS Mioveni a lucrat mult în pauza competițională, mai ales că a disputat și un amical cu Rapid și l-a și câștigat, scor 2-1 (foto articol).

CS Mioveni, duel cu AFC Câmpulung Muscel, sâmbătă, în etapa 6 din Liga 2

Marea problemă a Mioveniului continuă să fie accidentările! Alin Chița nu va avea nici de această dată tot lotul valid, iar prezența anumitor fotbaliști este sub semnul întrebării cel puțin.

Ca orice meci, va fi destul de greu, cu o echipă care în ultimele jocuri are înfrângeri. Clar se vor mobiliza, dat fiind faptul și că, după 20 de ani, cred că este primul meci pe care îl vor juca la Liga 2 pe teren propriu, în localitate. Cu siguranță va fi emulație în jurul partidei, dar dacă noi vom pune în practică ce am lucrat la antrenamente, ne vom apropia cele trei puncte.

Câmpulung e o echipă tânără, o echipă care joacă fotbal, cel puțin în ultimul meci, cu Chiajna, nu mi s-a părut un rezultat echitabil, a jucat bine. Joacă fotbal bun Muscelul, dar nu are eficiență în fața porții. Poate că după schimbarea antrenorului se va schimba ceva, dar important e ce vom face noi, ce vom face la ora jocului. Trebuie să fim pregătiți!

Pauza competițională a venit bine, am încercat să mai reglăm situații, am făcut un meci bun cu Rapid, echipă care nu mai are nevoie de prezentare. Am fost mulțumit, mai puțin pentru că un fotbalist a ieșit accidentat, Duțan. Pe lângă faptul că mai avem patru jucători accidentați, săptămâna aceasta nu am avut tot lotul la dispoziție pentru a ne antrena, dar pauza a fost bună.

Consider că am reușit să mai strângem pe unde mai era de strâns în pauză, de reglat. Cel mai bun 11 e cel care câștigă, dar în mod normal cine intră pe teren trebuie să își facă datoria. Toți cei care intră pe teren, pe parcurs, trebuie să își facă datoria și ei, indiferent de poziție, de nume.

Am avut probleme cu Șerban, cu Ionuț și Alin, a intervenit și la Căprescu o situație, Panait la fel, Răuță… de fiecare dată am avut doi-trei jucători în minus la antrenamente. E greu, nu putem să facem fazele care pot apărea în meciuri (…)”, a spus Alin Chița la conferința de presă.

CS Mioveni, locul 11 în Liga 2

În acest moment, CS Mioveni se află pe locul 11 în Liga 2, cu 7 puncte acumulate, în urma a două victorii (1-0 cu CS Afumați, 2-0 cu Viitorul Pandurii), o remiză (0-0 cu Unirea Ungheni) și două eșecuri (0-1 cu FC Voluntari și 0-2 cu ACSM Ceahlăul).

E la egalitate cu patru echipe, CSC Dumbrăvița, FC Bihor Oradea, ACSM Ceahlăul și Concordia Chiajna. Primele două, CSC Dumbrăvița, și FC Bihor Oradea, sunt peste CS Mioveni, având golaveraj superior.

Conferința de presă organizată de CS Mioveni înaintea partidei cu AFC Câmpulung Muscel:

Foto și video: CS Mioveni

Andrei PASCU 12 Sep. 2024, 16:01 Liga 2
Pe aceeași temă