Primul antrenor schimbat în Liga 2! AFC Câmpulung Muscel a reziliat contractul cu Costin Lazăr

Andrei PASCU 10 Sep. 2024, 17:19 Liga 2
Primul antrenor schimbat în Liga 2! AFC Câmpulung Muscel a reziliat contractul cu Costin Lazăr

AFC Câmpulung Muscel a luat o decizie dură după startul sezonului de Liga 2, după numai cinci etape, și s-a despărțit, pe cale amiabilă, de Costin Lazăr! Antrenorul a reziliat acordul cu nou-promovata din Liga 3 din cauza rezultatelor, iar acum este liber de contract.

Este a doua despărțire dintre AFC Câmpulung Muscel și Costin Lazăr, după ce pe parcursul sezonului trecut contractul a fost reziliat, dar apoi antrenorul a fost repus în funcție.

Costin Lazăr nu mai este antrenorul echipei AFC Câmpulung Muscel

La finalul lunii mai, AFC Câmpulung Muscel, liderul play-off-ului Seriei a 5-a a Ligii 3 la acel moment, l-a readus ”principal” pe Costin Lazăr. Antrenorul se întorcea la echipa din Câmpulung Muscel, de unde în octombrie 2023 pleca. Acum s-a produs o altă ruptură între conducere și el, pentru că marți, 10 septembrie, AFC Câmpulung Muscel a oficializat întreruperea acordului.

Deși la finalul sezonului trecut Costin Lazăr a promovat echipa în Liga 2, startul stagiunii 2024/ 2025 a stat la baza acestei decizii, dar care pare una surprinzătoare. Chiar dacă AFC Câmpulung Muscel a început destul de slab întrecerea, nici investițiile nu au fost pe măsură și nu s-au adus jucători cu prea multă experiență la nivelul diviziei a doua.

Cu toate acestea, conducerea a considerat că singura hotărâre corectă este despărțirea de Costin Lazăr, antrenorul acceptând să semneze rezilierea de comun acord.

Mulțumim, Costin Lazăr!

Președintele Costin Ghiță și antrenorul Costin Lazăr au ajuns la un acord pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă. FC Muscelul Câmpulung îi mulțumește tehnicianului pentru munca depusă în perioada petrecută la clubul nostru și îi dorește mult succes în următoarele provocări!

Până la numirea unui nou antrenor, de pregătirea echipei se vor ocupa antrenorul secund Vasile Slăninoiu și preparatorul fizic Ionuț Bîclea”, a transmis AFC Câmpulung Muscel.

Costin Lazăr, contract reziliat după un amical

AFC Câmpulung Muscel are meci pe teren propriu, cu CS Mioveni, la 14 septembrie, în etapa a 6-a din Liga 2. În clasament, AFC Câmpulung Muscel ocupă locul 19 din 22, cu 3 puncte acumulate în cinci meciuri, la fel ca alte două nou-promovare, Metalul Buzău și CSM Focșani (locurile 17 și 18).

Decizia despărțirii de Costin Lazăr a venit, însă, în urma unui rezultat dezamăgitor dintr-un amical cu o formație din Liga 4 Argeș, cu ACS Zimbrii Lerești, scor 1-1. În detaliile oferite în privința testului, clubul din Liga 2 nota faptul că antrenorul ”Costin Lazăr a rulat tot lotul”, semn că până atunci, până sâmbătă, 7 septembrie, nu a fost reziliat acordul.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și FK Miercurea Ciuc

Andrei PASCU 10 Sep. 2024, 17:19 Liga 2
Pe aceeași temă