CS Mioveni a înregistrat al treilea 0-0 consecutiv, dar Claudiu Niculescu nu e îngrijorat: ”Vom trece peste această frustrare că nu reușim să marcăm”

Răzvan STÎNGĂ 13 Sep. 2020, 12:58 Liga 2

CS Mioveni nu a reușit nici după meciul din deplasare cu Unirea Slobozia să își treacă în cont primele trei puncte din acest sezon de Liga 2. A făcut al treilea rezultat de 0-0 în tot atâtea meciuri, dar antrenorul Claudiu Niculescu nu este îngrijorat. Chiar dacă se aștepta la un succes cu nou-promovata, considerând că echipa lui a dominat meciul, e convins că lucrurile se vor regla în etapele următoare.

Claudiu Niculescu: ”Nu reușim să împingem mingea în poartă. Am jucat și cu un om în plus dar nu am reușit să câștigăm” 

Niculescu are încredere că pe viitor jocul se va lega mai bine, iar CS Mioveni va începe să prindă o serie de victorii și se va lupta din nou la promovare. Cu Unirea Slobozia, Mioveniul a avut un om în plus pentru aproape jumătate de repriză, dar nu a reușit să marcheze.

Sunt dezamăgit, ne-am creat destul de multe ocazii dar, din păcate, nu reușim să împingem mingea în poartă. Am jucat și cu un om în plus dar nu am reușit să câștigăm, am fi trebuit să o facem. Sunt convins că vor veni golurile și victoriile, am mare încredere că vom trece peste această frustrare că nu reușim să marcăm”, a declarat Claudiu Niculescu, citat de Info Ialomița.

În primele două etape ale sezonului de Liga 2, CS Mioveni a înregistrat același scor de 0-0, cu ASU Politehnica în deplasare și cu SCM Gloria Buzău pe teren propriu. Sâmbăta viitoare, echipa lui Claudiu Niculescu joacă acasă, cu Metaloglobus.

CS Mioveni a făcut șase transferuri în pauza dintre sezoane

CS Mioveni a adus în această vară șase fotbaliști: Alexandru Iacob (fundaș central, 31 de ani, ex Rapid), Sergiu Negruţ (atacant, 27 de ani, ex Turris Oltul) Daniel Toma (mijlocaș central, 21 de ani, împrumutat de la FCSB), Szilard Veres (mijlocaș central, 24 de ani, ex FK Csikszereda), Iustin Popescu (portar, 26 de ani, ex Chindia Târgoviște) și Laurențiu Marinescu (mijlocaș central, 36 de ani, ex Petrolul).

Foto: Petronel Tudor/ Info Ialomița 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-viseaza-frumos-dupa-rezultatul-pozitiv-cu-cs-mioveni-enache-costea-ii-felicit-pe-jucatori-punctul-este-unul-binemeritat-19147791

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-3-a-a-ligii-2-are-programate-cinci-meciuri-de-la-ora-1100-trei-dintre-nou-promovate-joaca-din-nou-acasa-iar-cea-mai-interesanta-partida-are-loc-la-bucuresti-19147552

 

Răzvan STÎNGĂ 13 Sep. 2020, 12:58 Liga 2
Pe aceeași temă