CS Mioveni mai încurcă o pretendentă la primele locuri, pe Concordia Chiajna. Constantin Schumacher face pas cu pas și ține echipa pe locuri de play-off: ”Băieții au dat dovadă de caracter”

Răzvan STÎNGĂ 28 Oct. 2023, 17:40 Liga 2
CS Mioveni mai încurcă o pretendentă la primele locuri, pe Concordia Chiajna. Constantin Schumacher face pas cu pas și ține echipa pe locuri de play-off: ”Băieții au dat dovadă de caracter”

CS Mioveni a mai reușit un rezultat important în Liga 2, în etapa a 11-a, 1-1 cu Concordia Chiajna, o echipă cu pretenții foarte mari comparativ cu ea, cu investiții importante în vară și cu un obiectiv declarat: promovarea în SuperLiga României.

Trupa lui Constantin Schumacher a demonstrat din nou că banii nu sunt totul și că lucrurile făcute profesionist dau roade, iar în duelul de sâmbătă a scos un rezultat de egalitate, scor 1-1.

CS Mioveni, 1-1 cu Concordia Chiajna, în etapa 11 de Liga 2

CS Mioveni este una dintre echipele văzute cu emoțiile retrogradării la începutul stagiunii de Liga 2, dar Constantin Schumacher a reușit să omogenizeze rapid lotul, să îi facă pe jucători să evolueze de parcă se cunosc de mai mult timp, deși în vară au avut loc schimbări mari.

Deși primarul orașului este anchetat de DNA, se pare că această problemă nu apasă momentan pe CS Mioveni, care își vede de treabă, de latura sportivă, să aibă rezultate cât mai bune în Liga 2. Așa s-a întâmplat și cu mult mai bine cotata Concordia Chiajna, în fața căreia nu a pierdut și o ține sub ea în campionat.

CS Mioveni a revenit de la 0-1 în partida cu Concordia Chiajna. Impresiile lui Constantin Schumacher

CS Mioveni s-a văzut condusă încă din startul întâlnirii, când Denis Ispas a marcat pentru Concordia Chiajna, în minutul 9. În ciuda momentului psihologic, după cum a declarat și Constantin Schumacher la finalul întâlnirii, gazdele au revenit și au egalat.

A punctat Ion Cărăruș, în minutul 62, iar cu puțin noroc CS Mioveni chiar se putea impune. A avut ocazii de a marca pentru a doua oară, dar e adevărat că și Concordia Chiajna putea da lovitura și să ia toate punctele.

Este mulțumitor rezultatul pentru că am început de la 0-1, au marcat în minutul 9. Băieții au dat dovadă de caracter, și-au revenit, au egalat și cred că am avut și mai multe șanse de a marca. Dar, până la urmă cred că rezultatul a fost ok, am jucat contra unei echipe care trage la promovare, o echipă bună, o echipă care are jucători care au evoluat în Liga 1. Sunt mulțumit că am luat punct.

Îmi pare bine că jucătorii au înțeles ce vreau. De la meci la meci, chiar dacă avem destui accidentați, cei care intră își fac treaba și îi felicit. Sunt bucuros pentru că, dacă luăm în calcul problemele și ce s-a întâmplat cu domnul primar, e bine. Avem nevoie de oameni care sunt aproape de fotbal.

Încă îi mai trebuie timp lui Mihai Costea să se adapteze, a jucat mult timp la Liga 4, la Liga 3, a ieșit puțin din ritmul de Liga 2, Liga 1. Acum, sperăm să îl punem pe picioare, e un jucător de care avem nevoie”, a declarat Constantin Schumacher la finalul jocului, la Metropola TV.

  • CS Mioveni: Fl. Croitoru – Gogor, Ignat, R. Garutti, Șerbănică (cpt.) – Andr. Trașcu (Bolohan 78′), D. Toma, Cărăruș (Duțan 61′) – Guțea, Massaro (Coșereanu 61′) – Mih. Costea (Tincău 61′)
    Rezerve: Val. Sima – Văsălie, M. Iordache, Pleșa, Căprescu

CS Mioveni rămâne pe loc de play-off în Liga 2

Cu 17 puncte acumulate în primele 11 etape de Liga 2, CS Mioveni este pe loc calificabil în play-off, pe 6, la șapte puncte de liderul Unirea Slobozia, dar care momentan nu a jucat. În ultimele cinci etape, formația din Mioveni a acumulat 10 puncte: 3-1 cu Progresul Spartac, 2-0 cu Corvinul Hunedoara, 2-1 cu CSM Reșița, 0-1 cu Viitorul Pandurii și 1-1 cu CS Mioveni.

Concordia Chiajna e pe locul 8 acum, cu 16 puncte, fără eșec în ultimele patru meciuri. Înaintea partidei cu CS Mioveni a bifat rezultatele: 1-0 cu CSM Slatina, 2-2 cu Viitorul Pandurii și 1-0 cu Gloria Buzău.

Mai sunt patru meciuri până la pauza de iarnă. Avem duel cu Tunari acum, echipă cu cinci meciuri în care nu a pierdut, sperăm să câștigăm”, a încheiat antrenorul echipei din Mioveni.

Foto: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-remiza-cu-viitorul-pandurii-in-etapa-11-de-liga-2-0-0-19290330

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-11-liga-2-19290265

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-victorie-cu-csm-alexandria-in-etapa-11-din-liga-2-2-1-19290336

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-are-patru-meciuri-fara-esec-dar-nu-a-legat-doua-victorii-19290329

Răzvan STÎNGĂ 28 Oct. 2023, 17:40 Liga 2
Pe aceeași temă