CS Comunal Șelimbăr a decis unde își va disputa ultimele trei meciuri de acasă din acest sezon de Liga 2

Adrian MUJEA 27 Mar. 2023, 19:16 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr a decis unde își va disputa ultimele trei meciuri de acasă din acest sezon de Liga 2

După ce și-a disputat ultimul meci de pe teren propriu din sezonul regular pe stadionul Municipal din Sibiu, cel cu Dinamo, pierdut cu scorul de 1-2, la data de 4 martie 2023, CS Comunal Șelimbăr a decis să revină pe arena unde a evoluat acasă în toate celelalte jocuri din această ediție a Ligii 2.

Trupa sibiană va organiza pe stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea cele trei partide pe care le are de disputat acasă în play-out-ul Ligii 2, desfășurarea jocurilor la Șelimbăr rămânând în continuare doar un vis.

CS Comunal Șelimbăr revine pe stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea

Echipa lui Claudiu Niculescu are trei meciuri pe teren propriu în play-out-ul Ligii 2, cu CSM Slatina (8 aprilie), Metaloglobus București (22 aprilie) și FK Miercurea Ciuc (6 mai), și a decis să le organizeze tot pe stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea, în județul vecin, acolo unde a jucat acasă începând din play-out-ul sezonului trecut, deci de un an de zile. Anterior, în sezonul regular trecut, CS Comunal Șelimbăr a evoluat acasă pe stadionul din Avrig.

Programul de acasă al Șelimbărului din play-out-ul Ligii 2 se suprapune cu cel al echipei FC Hermannstadt din play-out-ul SuperLigii, formație care are întâietate să-și dispute meciurile de acasă pe această nouă arenă, astfel că soluția Municipalului din Sibiu a căzut pentru divizionara secundă.

”Vom juca toate cele trei jocuri din play-out la Râmnicu Vâlcea. Nu mai avem așa mari emoții cu retrogradarea, iar o victorie în următorul meci, cu Slatina, ne-ar asigura menținerea în proporție de 95 la sută”, a spus, pentru Liga2.ro, directorul clubului CS Comunal Șelimbăr, Cornel Stănilă.

  • În iarnă, trupa antrenată de Claudiu Niculescu a efectuat și cantonamentul la Baza Sportivă din Râmnicu Vâlcea.

O altă variantă mai aproape de Șelimbăr, Mediaș, nu a fost luată cu adevărat în calcul, chiria pentru stadionul Gaz Metan, fiind considerată exorbitantă, cu toate că însuși Stănilă spunea, la un moment dat, că se ia în vedere și acest stadion unde în acest sezon au organizat meciuri FC Hermannstadt, ”U” Cluj și chiar campioana CFR Cluj.

CS Comunal Șelimbăr e pe locul 3 în Grupa A a play-out-ului și în etapa a 2-a stă

CS Comunal Șelimbăr ocupă locul 3 în Grupa A a play-out-ului Ligii 2, cu 27 de puncte, la fel ca CSM Slatina, care are însă un golaveraj inferior și se află pe poziția a 4-a.

A început play-out-ul cu un succes în deplasare la Unirea Slobozia, scor 3-2, iar în runda a doua va sta. În etapa a 3-a, programată în data de 8 aprilie, va avea meci acasă, la Râmnicu Vâlcea, cu CSM Slatina.

Față de Metaloglobus, aflată pe locul 5, de baraj de menținere în Liga 2, Șelimbărul are șase puncte în plus în acest moment, dar și un meci mai mult disputat față de bucureșteni.

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/program-tv/etapa-a-2-a-din-play-off-ul-ligii-2-incepe-tot-joi-chiar-daca-steaua-si-a-dorit-amanarea-partidei-de-la-galati-in-play-out-unul-dintre-meciuri-se-disputa-duminica-19264556

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-vrea-parcurs-cat-mai-bun-cu-cs-comunal-selimbar-19264202

https://liga2.prosport.ro/seria-1/casian-soare-a-debutat-in-liga-2-la-16-ani-pentru-cs-comunal-selimbar-19263325

Adrian MUJEA 27 Mar. 2023, 19:16 Liga 2
Pe aceeași temă