CS Afumați, mai bună decât Dinamo într-un amical. Nou-promovata i-a învins pe ”câini”, care au mizat și pe fotbaliști de bază

Andrei PASCU 09 Sep. 2024, 16:53 Liga 2
CS Afumați, mai bună decât Dinamo într-un amical. Nou-promovata i-a învins pe ”câini”, care au mizat și pe fotbaliști de bază

CS Afumați a demonstrat, din nou, că poate spera la mai mult în acest prim sezon de Liga 2 după promovare, fiind, după patru meciuri disputate în cinci etape, pe locul 4! Dacă ar fi jucat și ar fi câștigat partida cu Corvinul Hunedoara, care a fost reprogramată pentru că echipa lui Florin Maxim era angrenată în cupele europene, nou-promovata ar fi fost pe locul 2.

Duminică, 8 septembrie, clubul din Afumați a trecut cu 1-0 de Dinamo, în cadrul Bazei Sportive de la Săftica, unde se pregătește clubul din București.

CS Afumați a învins Dinamo!

O victorie surprinzătoare a fost bifată de CS Afumați, chiar dacă pe teren au jucat, pentru Dinamo, și câțiva fotbaliști care sunt titulari în SuperLiga României. Un alt succes de remarcat bifat de un club din Liga 2, la fel cum a înregistrat și CS Mioveni, care a învins cu 2-1 Rapid, giuleștenii la rândul lor cu câțiva fotbaliști de bază pe teren.

Singurul gol al partidei de verificare de la Săftica a fost reușit de Ciprian Stanciu, în prima repriză, iar CS Afumați a prins încredere pentru următorul meci din Liga 2, care va avea loc în cadrul etapei a 6-a.

  • Primul 11 al echipei Dinamo: Al. Stoian – Sivis, Patriche (cpt.), Licsandru, Amzăr – Rotund, Olsen, A. Mărginean, Gnahore, Alberto Soro – G. Dănciulescu
  • Primul 11 al echipei CS Afumați: Chioveanu – Lazăr, Robicek, Cana, Husein – Ghinet, Zainea (cpt.), Paul, Ionică, Gheoroaie – Stanciu

CS Afumați, start solid de Liga 2

FK Miercurea Ciuc (15 puncte), CSM Slatina (11 puncte) și ACSM Reșița (11 puncte) sunt singurele echipe peste CS Afumați în Liga 2, dar nou-promovata, care are 9 puncte în dreptul ei, a disputat doar patru meciuri în cinci etape.

CS Afumați a început sezonul de Liga 2 cu un succes categoric, 4-2 cu Concordia Chiajna, după care a cedat în duelul cu CS Mioveni, scor 0-1, dar le-a mai învins pe Metaloglobus, scor 2-1, și Chindia Târgoviște, scor 1-0.

În etapa a 6-a din Liga 2, echipa din Afumați va întâlni, pe teren propriu, CSC Șelimbăr, formație care a adunat 5 puncte în patru meciuri disputate și este pe locul 15.

Foto: CS Afumați

Andrei PASCU 09 Sep. 2024, 16:53 Liga 2
Pe aceeași temă