Criza de la Rapid se prelungește

Marius ANGHEL 31 Jul. 2013, 13:45 Liga 2
Criza de la Rapid** se prelungește

Întrucât problemele financiare nu și-au găsit încă nicio rezolvare, reunirea oficială a lotului Rapidului a fost amânată din nou. Astfel, deoarece preconizata întâlnire dintre reprezentanții Primăriei și ai Consiliului Județean cu conducerea grupării sucevene, în scopul deblocării situației de criză de la club, va avea loc tocmai vineri și nu miercuri cum fusese stabilit inițial, rămâne ca, în cel mai fericit caz, gruparea suceveană să-și reia activitatea cel mai devreme la începutul săptămânii viitoare.

În tot acest timp, fotbaliștii Rapidului se antrenează din proprie inițiativă la stadionul Areni, sub comanda antrenorului Bogdan Tudoreanu.

„Sperăm ca luni să începem în sfârșit treaba în mod organizat, pentru că timpul începe să ne cam preseze. Cu toții tragem speranțe la o veste bună din partea oficialităților orașului, că această echipă nu va fi lăsată să moară. E normal ca jucătorii să fie cu moralul scăzut din cauză că nu au mai fost plătiți de atâta vreme, dar atmosfera din sânul echipei nu este totuși una apăsătoare, întrucât toată lumea încă speră într-o rezolvare fericită a situației”, a declarat tehnicianul Rapidului.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 31 Jul. 2013, 13:45 Liga 2
Pe aceeași temă