Cresc șansele ca Oțelul să continue campionatul. Se așteaptă aprobarea ofertelor primite pentru bunurile scoase la vânzare

Cresc șansele ca Oțelul să continue campionatul.** Se așteaptă aprobarea ofertelor primite pentru bunurile scoase la vânzare

La sediul FC Oțelul, de la Stadionul „Oțelul”, au fost depuse, marți după-amiază, în ultimele ore în care mai era posibil, oferte de cumpărare pentru cinci dintre mijloacele de transport scoase la vânzare de club cu scopul de a se face rost de bani pentru continuarea în campionatul ligii secunde. Cea mai apropiată ofertă de prețul estimat (7.000 euro) de către administratorul judiciar Mihai Bojincă în ultimul raport transmis creditorilor este pentru autoturismul Audi A6: 6.500 de euro.

Pentru cele trei mașini Logan, ofertele sunt de câte 1.500 de euro, jumătate din cât se estimase, la fel ca și în cazul microbuzului Renault, pentru acesta doritorul fiind dispus să dea 2.500 de euro.

Aceste oferte vor fi supuse astăzi aprobării Comitetului Creditorilor, iar dacă răspunsul va fi favorabil totalul sumei obținute ar ajunge la 14.000 de euro. Acești bani ar ajunge pentru susținerea activității clubului timp de aproximativ o lună.

Juniorii, pregătiți de campionat

În condițiile în care aproape toți jucătorii de la prima echipă a Oțelului au fost lăsați să plece la alte cluburi, pentru că nu erau bani de salarii, singura variantă pentru a continua în liga a doua a rămas formația juniorilor A, antrenată de Stelian Bordieanu.

Deși nu s-a luat nicio decizie în acest sens, Bordieanu a încercat să aibă echipa pregătită pentru acest moment. „O parte dintre jucători au deja viza medicală, cu sprijinul părinților, au plătit ei pentru asta. Pentru meciul de sâmbătă, de la Bacău, aș avea cu ce să încep meciul, dar normal ar fi ca măcar vineri să facă vizita medicală și ceilalți. Deși încă nu mi s-a spus nimic de către club, tocmai în această ipoteză, de a intra noi să jucăm în Liga a II-a, am intensificat antrenamentele mai devreme decât era planificat și de luni am intrat pe iarbă, la „Ancora”, până atunci lucrând pe sinteticul de la „Siderurgistul””, a spus Bordieanu.

Antrenorul a adăugat că cea mai mare problemă în cazul saltului la un campionat de seniori făcut prea devreme ar putea fi apariția unui complex de inferioritate la jucători. „Vom încerca și sper să reușim rezultate onorabile, pentru a evita apariția unui complex de inferioritate. Una e să ai numai 5-6 juniori în echipă, alta e să fie aproape toți, în condițiile în care uniii dintre ei au doar 15 și 16 ani. Dar dacă asta este singura soluție ca Oțelul să rămână în viață, nu ne vom da deoparte”, a mai spus Stelian Bordieanu.

La antrenamentele echipei sale au venit și doi din jucătorii care au evoluat în prima parte, fundașul stânga Robert Ciurea și, de marți, fundașul dreapta Andrei Marus.

Primul meci al Oțelului în a doua parte a ligii secunde este programat sâmbătă, în deplasare, cu SC Bacău.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚
foto: dunareabatrana.ro
 

Pe aceeași temă