Costel Enache a găsit cauza eșecului cu Dinamo: ”Am fost puțin aroganți și fotbalul ne-a pedepsit.” Unirea Slobozia s-a considerat superioară după ce în vară îi umilise pe ”câini”

Marius ANGHEL 05 Oct. 2022, 10:30 Liga 2

După un început perfect de campionat, cu trei victorii consecutive, Unirea Slobozia începe, încet – încet, să se stingă. În cel mai recent meci disputat, echipa ialomițeană a pierdut jocul cu Dinamo, formație care avea mai puțin de jumătate din punctele ei. Mai mult, în ultimele cinci etape a obținut doar cinci puncte dintr-un total de 15.

Formația pregătită de Costel Enache a cedat cu scorul de 0-1 partida disputată la Giurgiu cu Dinamo, marți după-amiază, în cadrul etapei a 8-a a Ligii 2.

Unirea Slobozia a avut o bară prin Rus în meciul cu Dinamo și nu a marcat nici în superioritate numerică

Unicul gol al jocului a fost marcat de Alexandru Darius Pop, în minutul 38. Jucătorii formației ialomițene au controlat în mare parte repriza secundă, însă nu au reușit să-l învingă pe Dujmovic, cele mai mari ocazii irosindu-le Ciprian Rus (62), cu o minge trimisă cu capul în bară, și Ciprian Perju (86), cu un șut violent din 5 metri lateral stânga peste transversală.

Dinamo a evoluat în inferioritate numerică din minutul 83, când Iulian Roșu a fost eliminat direct la doar câteva secunde după ce a intrat pe teren, însă Unirea tot nu a reușit să înscrie în cele 10 minute rămase de joc.

Costel Enache, după eșecul cu Dinamo: ”Îmi asum partea de mesaj”

La finalul partidei, antrenorul Costel Enache și-a asumat o parte din vina acestui eșec, considerând că nu a reușit să-și facă jucătorii să înțeleagă că Dinamo din acest moment nu mai este la fel de dezorganizat și slab cum era în perioada de vară, atunci când, într-un amical desfășurat la Slobozia, îl învingea cu 5-0.

”Nu cred că așa ar trebui să tratăm lucrurile. Două reprize total diferite. Îmi asum partea de mesaj pentru că, deși am vorbit mult cu jucătorii înainte, nu cred că am reușit să ajung la mintea și la sufletul lor și să îi fac să conștientieze că Dinamo este cu totul altă echipă față de cea pe care am întâlnit-o în partea de pregătire. Am fost puțin aroganți și fotbalul ne-a pedepsit. Am fost apatici și i-am lăsat pe adversari să câștige dueluri. Poate meritam și noi un gol, dar fotbalul ne-a arătat că nu e suficient cu jumătăți de măsură”, a spus Costel Enache, citat de DigiSport.

  • La acest meci, în tribuna stadionul ”Marin Anastasovici” a luat loc și Adrian Mihalcea, ultima dată antrenor la Chindia, în sezonnul trecut antrenor la Unirea Slobozia. Mihalcea este liber de contract și este favorit să îi ia locul lui Cristian Pustai la Gloria Buzău.

Unirea Slobozia în meciul cu Dinamo: M. Contra – Ibrian (Ben Levy 83′), I. Dinu, Perju, C-tin. Toma (cpt.) – Coadă, Cruceru – Boțogan (Dorobanțu 76′), Ekollo (Cip. Rus 46′), Rob. Silaghi (Bolohan 46′) – Afalna (Golda 76′). Rezerve neutilizate: Ciupercă – Mih. Lemnaru, M. Ciobanu, Gab. Lazăr.

Unirea Slobozia se menține pe loc de play-off, dar e în cădere

Unirea Slobozia a rămas cu 14 puncte acumulate, acum după opt etape, și se menține pe locurile de play-off, acum pe 6, fiind în cădere de pe locul 2.

În etapa a 9-a, Unirea Slobozia evoluează sâmbătă, pe teren propriu cu Unirea Constanța (locul 17, 6 puncte).

Foto: George Filip / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-a-jucat-cu-gandul-la-catalin-hildan-si-a-invins-unirea-slobozia-ovidiu-burca-am-aratat-multe-din-lucrurile-pe-care-capitanul-nostru-le-arata-pe-teren-19248268

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-unirea-slobozia-se-joaca-de-la-ora-1700-la-giurgiu-meci-greu-pentru-jucatorii-lui-burca-19248132

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-cristian-pustai-a-fost-demis-de-la-gloria-buzau-finantatorul-privat-al-clubului-spune-cine-este-cel-mai-probabil-noul-antrenor-19248241

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-8-trei-meciuri-incep-de-la-ora-1100-la-iasi-dumbravita-si-buftea-steaua-joaca-la-ramnicu-valcea-de-la-ora-1200-19247554

Marius ANGHEL 05 Oct. 2022, 10:30 Liga 2
Pe aceeași temă