Cosmin Stan, la borna 100 pe banca echipei CSC Dumbrăvița! Așteaptă cu optimism vizita Mioveniului: ”Îmi doresc să iasă bine meciul acesta”

Anda DELIU 18 Oct. 2024, 15:05 Liga 2
Cosmin Stan, la borna 100 pe banca echipei CSC Dumbrăvița! Așteaptă cu optimism vizita Mioveniului: ”Îmi doresc să iasă bine meciul acesta”

CSC Dumbrăvița va juca în etapa a 10-a a Ligii 2 acasă cu CS Mioveni, sâmbătă, 19 octombrie 2024, de la ora 11:00.

Echipa timișeană se așteaptă să facă un meci bun la revenirea în fața propriilor suporteri, mai ales că va fi unul special: jocul cu numărul 100 pentru Cosmin Stan pe banca trupei din comuna ”milionarilor”.

Cosmin Stan e precaut înainte de meciul cu CS Mioveni, dar optimist

Firește, Cosmin Stan vrea o victorie sâmbătă, mai ales în contextul aniversar, dar e conștient că, indiferent de cum a început formația argeșeană campionatul, CS Mioveni rămâne o nucă tare în Liga 2. Morarul argeșenilor ar trebui să fie și ceva mai bun, după ce FRF le-a anulat în această săptămână penalizarea de două puncte acordată luna trecută!

”Este un număr frumos, un număr rotund. Îmi doresc să iasă bine meciul acesta, ca să pot să mă bucur de meciul oficial cu numărul 100 la cârma Dumbrăviței. Totuși, să nu uităm că acum doi ani erau în prima ligă, să nu uităm că sezonul trecut au jucat baraj de promovare în prima ligă. Nu trebuie uitate lucrurile acestea. Într-adevăr, au început mai slab acest campionat. Au și probleme financiare, s-a văzut acest lucru și prin faptul că le-au fost luate două puncte în clasament, pentru un litigiu, pe care între timp le-au primit înapoi. Cred că putem profita de momentele lor mai proaste din acest campionat și să câștigăm acest meci. Mai ales că datorită retragerii celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu am urcat un pic în clasament și cred că, dacă reușim să învingem pe Mioveni, am urca și mai mult, către mijlocul clasamentului. Deci cu atât mai mult ne concentrăm cu foarte mare atenție pe acest meci, pe care vrem să îl câștigăm”, a precizat Stan.

CSC Dumbrăvița speră să păstreze tradiția rezultatelor după pauzele competiționale

Dumbrăvița nu mai are jucători accidentați sau suspendați în acest moment. În această pauză competițională, alb-verzii au jucat acum zece zile un amical cu AS Gelu, club de Liga 4 Timiș.

În general, Dumbrăviței i-a mers bine după perioadele de întrerupere de campionat și Cosmin Stan speră că acest lucru să meargă la fel și de acum încolo.

”Este greu de spus cât contează întreruperea competițională. Ceea ce este cert, este că noi întotdeauna după o pauză prilejuită de jocurile echipei naționale am revenit cu rezultate pozitive. Cred că acest lucru este mai important decât faptul că a fost sau nu întrerupt campionatul”, a mai spus antrenorul Stan, citat de site-ul clubului.

CSC Dumbrăvița a câștigat singurul meci avut cu CS Mioveni. Adelin Pavel arbitrează partida de pe ”Ștefan Dobay”

Cele două formații s-au mai întâlnit o sigură dată, în 2023, iar CSC Dumbrăvița a triumfat cu 1-0 la Mioveni. Unicul gol al meciului a fost reușit de Dragan Paulevici în minutul 60.

Momentan, clasamentul oficial din Liga 2 este cu rezultatele înregistrate cu Viitorul Pandurii, care urmează să fie anulate după declararea falimentului.

CSC Dumbrăvița are 11 puncte și golaveraj 9-10, astfel că este pe locul 15, dar nu a jucat cu trupa din Târgu Jiu. CS Mioveni are 8 puncte și ocupă locul 18, dar va pierde 3 puncte, fiindcă ea a apucat să joace cu Viitorul Pandurii. Fără cele două puncte scăzute și primite înapoi, trupa lui Alin Chița ar fi rămas doar cu trei puncte în clasament.

Meciul dintre CSC Dumbrăvița și CS Mioveni are loc sâmbătă, de la ora 11:00, și va fi arbitrat de Adelin Pavel (Osica de Jos – Olt), Biro Tamas Kopriva și Zsolt Kopriva (ambii din Carei). Rezervă este Krisztina Szabo (Crişeni – Sălaj). Observator de arbitri este Dan Monea (Aiud), iar delegat de joc este Cristian Petrean (Hunedoara).

Foto: CSC Dumbrăvița

Anda DELIU 18 Oct. 2024, 15:05 Liga 2
Pe aceeași temă