CSC Dumbrăvița s-a distrat într-un amical cu o echipă din Liga 4 Timiș, în noua pauză luată în Liga 2

Anda DELIU 10 Oct. 2024, 09:42 Liga 2

CSC Dumbrăvița a disputat deja jocul său de verificare din această pauză internațională de meciuri de care se ține cont și la nivelul ligii secunde.

Alb-verzii conduși de Cosmin Stan i-au învins cu scorul de 6-0, marți seara, pe cei de la AS Gelu, o formație aflată în partea inferioară a clasamentului Ligii 4 din Timiș.

Dumbrăvițenii au dat ”drumul” la goluri, într-un amical

La pauză, în meciul jucat la Gelu, sat ce aparține de comuna Variaș, scorul era deja 0-4 pentru formația de Liga 2. Au marcat în prima jumătate a meciului Răzvan Ristin, Ahmet Ekmecki, Andrei Olaru și Cristian Pădurariu.

Apoi, în repriza a doua au mai înscris Nicolae Sofran și Luca Bodri.

Au lipsit juniorul Bologa, care nici acum nu se antrenează, dar și Alexandru Martinov, răcit. În rest, Cosmin Stan a rulat tot jocul la acest meci. De altfel, el a fost și foarte mulțumit de suprafața de joc. ”Teren bun, o bază frumoasă. Acum am fost pentru prima dată și eu la Gelu”, a declarat Stan pentru Liga2.ro.

Amical și cu antrenamente fizice pentru echipa lui Cosmin Stan

Pe parcursul meciului, unul disputat ”normal”, cu două reprize de câte 45 de minute, jucătorii Dumbrăviței s-au schimbat foarte mult.

”Unii au jucat 30 de minute, alții 45, alții 60. Ieșeau și făceau pe margine cu Albert, preparatorul nostru fizic. Reintrau. De asta nici n-are rost să spun cine cât a jucat”, a precizat Stan, întrebat despre jucătorii utilizați.

CSC Dumbrăvița va continua antrenamentele săptămâna aceasta la Covaci, satul din nordul Timișoarei care a avut odinioară echipă în Liga 2.

Alt amical până la partida cu CS Mioveni, din 19 octombrie, de la ora 11:00, pe stadionul ”Ștefan Dobay”, din cadrul etapei 10 a Ligii 2, nu vor mai fi.

AS Gelu, încântată de experiența de a juca cu o echipă din Liga 2

AS Gelu este, după opt etape, pe locul 14 din 16 în Liga 4 Timiș. Formația din comuna Variaș are o victorie, un egal și șase înfrângeri, așadar, un bilanț de 6 puncte.

Faptul că Dumbrăvița le-a dat atât de multe goluri, ca la un set de tenis, nu i-a supărat pe cei de la Gelu. ”Pentru prima data în istorie, pe terenul de la Gelu, a evoluat o echipa din L2. Un adevărat test, ne vedem sâmbătă, ora 11, împotriva echipei CSO Deta”, se arată pe pagina de Facebook a micului club bănățean.

CSC Dumbrăvița are, după nouă etape de Liga 2, 11 puncte, ceea ce o plasează pe locul 15 din 22 în campionat, cu trei victorii, două egaluri și patru înfrângeri. 11 puncte au și FC Bihor și Concordia Chiajna, care sunt deasupra și sub Dumbrăvița datorită, respectiv din cauza golaverajului.

Foto: AS Gelu

Anda DELIU 10 Oct. 2024, 09:42 Liga 2
Pe aceeași temă