Cosmin Stan se plânge că-i cad jucătorii ca spicele înainte de meciul cu CSM Reșița. ”E incredibil! Nici n-aș putea spune cine lipsește sau cine și-a revenit”

Anda DELIU 05 Apr. 2024, 12:15 Liga 2
Cosmin Stan se plânge că-i cad jucătorii ca spicele înainte de meciul cu CSM Reșița. ”E incredibil! Nici n-aș putea spune cine lipsește sau cine și-a revenit”

A doua rundă din play-out-ul Ligii 2 aduce primul meci acasă pentru CSC Dumbrăvița din faza a doua a campionatului, cu CSM Reșița, sâmbătă, de la ora 11:00.

Antrenorul principal al timișenilor, Cosmin Stan, se plânge de problemele de lot foarte mari pe care le are.

Mulți jucători accidentați la CSC Dumbrăvița. Cosmin Stan: ”De trei ori am schimbat, pentru trei probleme apărute în timpul antrenamentului”

Pentru acest joc e în continuare suspendat Salhi. ”Underii” Ristin și Cibi nu vor fi apți, iar discutabilă e și prezența lui Scutaru, unul dintre cei achiziționați în iarnă.

Cosmin Stan spune că sunt foarte mulți jucători cu problemele de momente, ceea ce ridică semne de întrebare despre pregătirea fizică a echipei. ”Așa harababură la nivel de lot ca în aceste două săptămâni n-am avut niciodată. Aș fi vrut altceva de la acest play-out, dar la ceea ce se întâmplă în ultimul timp, e foarte greu de spus ce va fi la meciul de sâmbătă. Astăzi se accidentează unul, mâine revine altul, poimâine la fel. Miercuri am avut trei accidentați după un meci cu o echipă de juniori… E incredibil! Nici n-aș putea spune cine lipsește sau cine și-a revenit, pentru că azi se antrenează, apoi îl doare, se oprește… Singurul absent cert e Salhi, care mai are o etapă de suspendare. Dintre ceilalți jucători care au fost accidentați, habar n-am dacă ne putem baza pe cineva. Pe lângă ei, am avut probleme și cu alți jucători. Care, așa cum am zis, o zi s-au antrenat, o zi au stat și așa mai departe. E o situație prin care nu am mai trecut. O să și dau un exemplu, nu pentru a mă plânge. Pur și simplu asta e realitatea! În timpul antrenamentului de joi, am schimbat de trei ori așezarea care aș vrea eu să fie la startul meciului de sâmbătă. De trei ori am schimbat, pentru trei probleme apărute în timpul antrenamentului. Incredibil așa ceva, la un antrenament destul de lejer!”, a declarat Stan, citat de site-ul clubului din Dumbrăvița.

Desigur, alb-verzii știu că mai au nevoie de puncte pentru asigura matematic menținerea în Liga 2. ”Chiar dacă am avut foarte multe probleme de lot, chiar dacă le avem și acum, ne dorim să facem puncte, pentru a fi cât mai repede siguri matematic de menținerea în Liga 2. Dar e destul de complicat în momentul de față, având în vedere problemele noastre de la nivelul lotului. La Alexandria nu ne-a ieșit și am făcut un meci slăbuț, sperăm să ne revanșăm sâmbătă, când vom juca și în fața propriilor suporteri”, a precizat antrenorul.

Stoican e precaut înainte de meci, Stan îi mulțumește pentru apreciere

Antrenorul Reșiței, Flavius Stoican, spune că Dumbrăvița joacă bine acasă, declarație comentată de Cosmin Stan.

”Probabil tot datorită rezultatelor pe care le-am avut o spune antrenorul lor. Îi mulțumim lui Flavius pentru apreciere. Așa e, am pierdut doar două jocuri acasă, cu Buzău și Slobozia, echipe din play-off și care cred în continuare că au șansele cele mai mari să promoveze direct în prima ligă. Ambele au fost meciuri pe muchie de cuțit, foarte echilibrate, care foarte ușor se puteau termina cu victoria noastră. Flavius spune aceste lucruri și datorită modului în care am jucat acasă și a punctelor pe care le-am reușit aici”, a spus Stan.

El a precizat că nu există o anume rivalitate între cele două cluburi. ”Să fim serioși, între Dumbrăvița și Reșița nu e o rivalitate. Au fost acele meciuri de baraj și meciul de campionat din toamnă și cam atât… E clar că fiecare echipă își dorește maximum din meciul acesta, dar în niciun caz nu o simt ca o rivalitate. Reșița e o echipă bună, drept dovadă și rezultatele pe care le-au avut. Au luptat pentru play-off până la finalul sezonului regular. E o echipă în creștere clară și care începe să își stabilizeze și sistemul de joc, din ceea ce văd eu din afară”, a adăugat Cosmin Stan.

CSM Reșița are cinci puncte în plus în fața Dumbrăviței pe care a învins-o în sezonul regular

Toată etapa a 2-a din play-out se joacă sâmbătă, de la ora 11:00, iar meciul de la Dumbrăvița are loc pe stadionul ”Ștefan Dobay”.

CSC Dumbrăvița are 23 de puncte și ocupă locul 5 în Grupa A a play-out-ului, ultimul care asigură menținerea în Liga 2. CSM Reșița e cu două locuri mai sus, pe 3, cu 28 de puncte.

În prima etapă, Reșița a remizat acasă cu Unirea Dej, scor 1-1, iar CSC Dumbrăvița a pierdut la Turnu Măgurele, 1-3 cu CSM Alexandria.

În sezonul regular, CSM Reșița a câștigat pe teren propriu, cu scorul de 2-1, meciul direct cu CSC Dumbrăvița.

Foto: Jozsi Leczki / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-csc-dumbravita-in-etapa-a-2-a-a-play-out-ului-ligii-2-19305025

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-joaca-tot-in-deplasare-si-tot-in-deschidea-etapei-si-in-a-doua-runda-din-play-off-ul-ligii-2-noul-lider-e-din-nou-gazda-in-play-out-cele-sase-jocuri-au-loc-din-nou-in-acelasi-timp-19304730

Anda DELIU 05 Apr. 2024, 12:15 Liga 2
Pe aceeași temă