Cornel Șfaițer, despre despărțirea de Claudiu Niculescu și numirea lui Leo Grozavu la Poli Iași

Narcis POHOAȚĂ 15 Oct. 2022, 00:05 Liga 2

La patru zile după plecarea lui Claudiu Niculescu din Copou, Poli Iași și-a prezentat oficial noul antrenor, pe Leo Grozavu, care va prelua echipa aflată pe locul 5 în Liga 2 după nouă etape.

Președintele Politehnicii Iași, Cornel Șfaițer, a deschis conferința de presă de prezentare a noului antrenor al echipei prin a-i mulțumi fostului, lui Claudiu Niculescu, nu înainte de a începe cu o glumă, imitând modul în care fostul dinamovist își începea de obicei conferințele.

Șfaițer, despre despărțirea de Claudiu Niculescu

Conducătorul clubului din Copou a punctat că Niculescu, deși a fost nevoit să lucreze cu un lot complet schimbat, a făcut multe lucruri bune și a lăsat echipa în grafic.

”Bună ziua! Aștept întrebări direct?”, a început Șfaițer, râzând, imitând modul în care fostul antrenor al Politehnicii Iași, Claudiu Niculescu, obișnuia să își deschidă conferințele, preferând întrebări din prima.

”Suntem aici după ședința Consiliului Director de luni, în care am decis, după meciul de la Timișoara, să ne despărțim de antrenorul Claudiu Niculescu și de colegii lui din staff. Am experiența asta, în 25 de ani de activitate, de când sunt în fenomenul fotbalistic, e neplăcut când pleci la un drum cu un antrenor și trebuie să te desparți după doar 4 luni de zile. Vreau să îi mulțumesc din nou pentru perioada pe care am parcurs-o împreună. Nu a fost ușor deloc pentru el, am mai spus, a avut doar șase jucători din vechiul lot la reunire, au apărut noutăți în fiecare zi la Politehnica. Nu a fost ușor, dar cred că am reușit lucruri bune împreună și suntem în grafic pentru obiectivul propus”, a declarat Cornel Șfaițer despre despărțirea de Claudiu Niculescu.

A cincea colaborare a lui Șfaițer cu Leo Grozavu

Acesta speră ca noua colaborare cu antrenorul Leo Grozavu, a cincea, după cele de la FC Botoșani (trei) și Sepsi OSK (una), să se concretizeze, în vară, cu promovarea în prima ligă.

”După plecarea lui Claudiu am avut discuții cu Leo Grozavu. Sigur, dânsul știe, prin venirea lui aici, că obiectivul este promovarea în Liga 1. Lăsând la o parte relația mea de prietenie, de 15 ani, vreau să spun că am colaborat foarte bine cu Leo la echipele la care am lucrat. Mă aflu la al cincilea contract cu el, după cele trei de la Botoșani și unul la Sepsi, iată că vom colabora și la Iași și sper să ne îndeplinim obiectivul, acela de a duce Iașiul acolo unde îi este locul, în Liga 1”, a completat Șfaițer, care și l-a dorit la Poli Iași pe Grozavu și în vară, înainte de a ajuns la un acord cu Niculescu.

Legat de jocul de sâmbătă, cu Metaloglobus, oficialul clubului din Copou a făcut apel la concentrare din partea jucătorilor și le-a transmis acestora să trateze partida cu maximă seriozitate, pentru a nu avea surprize neplăcute.

Foto: Politehnica Iași

https://liga2.prosport.ro/seria-1/leo-grozavu-prezentat-oficial-la-poli-iasi-intr-o-zi-speciala-pentru-oras-obiectivul-antrenorului-este-promovarea-nu-sunt-dumnezeu-dar-am-venit-sa-ajut-nu-am-venit-sa-facem-suete-la-ias-19249304

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-claudiu-niculescu-pleaca-impacat-de-la-poli-iasi-se-mai-intampla-sa-te-desparti-de-un-club-chiar-daca-este-in-obiectiv-ce-crede-ca-nu-a-mers-si-unde-vede-echipa-la-final-19249239

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cel-mai-rapid-divort-viorel-ferfelea-a-lucrat-la-poli-iasi-doar-5-zile-poli-iasi-a-renuntat-la-alti-doi-colaboratori-ai-lui-claudiu-niculescu-dar-si-la-un-jucator-19249124

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jumatate-dintre-meciurile-etapei-a-10-a-a-ligii-2-televizate-runda-incepe-la-brasov-si-se-incheie-la-galati-19248987

Narcis POHOAȚĂ 15 Oct. 2022, 00:05 Liga 2
Pe aceeași temă