Contre între Farul și Clinceni. „Marinarii” îi răspuns lui Bogdan Apostu: „Voi ați cerut devansarea meciului din tur. Acum, nu putem”

Marius ANGHEL 24 Nov. 2015, 15:39 Liga 2
Contre între Farul și Clinceni.**

Declarația managerului general al echipei FC Academica Clinceni de după meciul de sâmbătă cu ACS Berceni nu a rămas fără reacție din partea următorului adversar al echipei ilfovene. Bogdan Apostu era nemulțumit după remiză de arbitraj și, în încheiere, a spus că echipa sa se va lupta cu oricine este nevoie pentru a-și îndeplini obiectivul. Oficialul grupării din Clinceni trimitea săgeți către FC Farul, unul dintre adversarii pe care îi are în fruntea Seriei I, declarând că oficialii echipei constănțene nu au dorit ca meciul pe care îl vor avea la finalul acestei săptămâni să fie amânat cu o zi, asta cu toate că ei au acceptat ca partida tur să fie avansată cu o zi.

„Mergem mai departe așa cum putem. Dacă e nevoie, vom lupta și cu arbitrii, și cu adversarii, pentru a ne atinge obiectivul. Ne așteaptă șase zile extrem de grele, pe care trebuie să le gestionăm cu mare atenție. Le-am cerut celor de la Farul să amânăm cu o zi disputarea meciului de sâmbăta viitoare și n-au fost de acord, deși în tur noi am acceptat în tur să jucăm la Constanța cu o zi mai devreme”, a mai spus Bogdan Apostu, citat de pagina de facebook a clubului ilfovean.

Reacția lui Apostu nu a fost trecută cu vederea de „marinari”, directorul sportiv al FC Farul, Cosmin Șișcu, contrazicându-l pe acesta. „În tur, cererea ca meciul să joace cu o zi mai devreme, vineri, 18 septembrie, cu care noi am fost de acord, i-a aparținut Academicii, nu Farului. Echipa din Clinceni evolua atunci în Cupa României cu FC Viitorul II (marți, 22 septembrie) și a solicitat devansarea confruntării cu Farul. Singura noastră cerință de atunci a fost să jucăm în nocturnă, ceea ce Academica a acceptat. Acum, nu putem evolua duminică, 29 noiembrie, din motive obiective”, a spus Șișcu, citat de Ziua de Constanța.

În tur, Farul s-a impus la scor, cu 4-1, în fața celor de la FC Academica Clinceni.

Acum, înaintea partidei retur de sâmbătă, 28 noiembrie, FC Farul se află pe locul 5 al Seriei I, cu 25 de puncte, iar FC Clinceni e pe locul 3, cu 27 de puncte. Până atunci însă, miercuri, ilfovenii vor juca în intermediară, la CS Balotești, în timp ce Farul va sta, de aici și dorința lui Bogdan Apostu de a amâna meciul de sâmbătă cu o zi.

Marius ANGHEL 24 Nov. 2015, 15:39 Liga 2
Pe aceeași temă