Constantin Schumacher se așteaptă la un meci foarte dificil la Târgoviște. Antrenorul Șelimbărului, mesaj public pentru jucători: ”Trebuie să dăm 150 la sută”

Andrei PASCU 16 Aug. 2024, 21:35 Liga 2
Constantin Schumacher se așteaptă la un meci foarte dificil la Târgoviște. Antrenorul Șelimbărului, mesaj public pentru jucători: ”Trebuie să dăm 150 la sută”

CSC Șelimbăr nu are un start prea bun de sezon, având o victorie și un eșec în două meciuri. Sibienii speră să treacă peste ultimul rezultat luni, de la ora 17:00, cu Chindia Târgoviște, în etapa a 3-a din Liga 2.

Constantin Schumacher a prefațat duelul cu formația din Târgoviște și a afirmat că speră, în primul rând, ca jucătorii săi să revină după înfrângerea trecută, 1-2 cu Unirea Alba Iulia în turul 3 din Cupa României.

Constantin Schumacher a prefațat Chindia Târgoviște – CSC Șelimbăr

CSC Șelimbăr a jucat doar un meci în campionat, în etapa a 2-a, pentru că întâlnirea din prima rundă, cu Corvinul Hunedoara, se va juca la altă dată. Weekendul trecut, formația lui Schumacher a dat peste Metaloglobus, de care a trecut cu 3-1.

Echipa din județul Sibiu a făcut multe modificări de lot în această vară, a schimbat și antrenorul, iar Schumacher încă mai are de făcut anumite reglaje. Se pare că nu îl ajută nici situația jucătorilor, pentru că anumiți fotbaliști au acuzat câteva probleme medicale înaintea deplasării la Târgoviște, iar prezența lor pentru întâlnirea de luni este sub semnul întrebării.

Sigur nu va fi pe teren Benjamin Hanzu, care s-a operat de apendicită marți, urmând să absenteze aproximativ o lună.

Băieții sunt ok, în creștere. Am vorbit cu ei după meciul din Cupa României, e clar că nu le-a picat bine, dar trebuie să înțeleagă că acum e alt meci. Trebuie să trecem peste ce s-a întâmplat, trebuie să ne concentrăm pe campionat. Suntem o echipă în formare, dar nu putem avea scuze la fiecare meci.

Trebuie să ne dăruim 150 la sută ca să putem să venim cu puncte de la Târgoviște. Starea lotului e puțin decimată, sunt doi-trei jucători care nu au făcut antrenament, iar un jucător are apendicită.

În afară de el (n.r. – de Hanzu), sper ca toți jucătorii să fie apți până la startul partidei sau până în ziua deplasării, până duminică”, a declarat Constantin Schumacher.

CSC Șelimbăr a mai renunțat la un jucător

La începutul acestei săptămâni, CSC Șelimbăr a decis să mai cedeze un fotbalist, chiar dacă a început sezonul de Liga 2. A anunțat că a încheiat conturile cu jucătorul camerunez cu cetățenie franceză Paul-Henri Moussinga, pe care l-a achiziționat în vara trecută.

Mijlocașul, în vârstă de 26 de ani, a semnat cu CS Afumați, astfel că el continuă aventura din România și din Liga 2. Paul-Henri Moussinga mai avea un sezon de contract cu CSC Șelimbăr, până în vara lui 2025.

Conferința de presă susținută de Constantin Shumacher înainte de Chindia Târgoviște – CSC Șelimbăr:

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures
Video: CSC Șelimbăr

Andrei PASCU 16 Aug. 2024, 21:35 Liga 2
Pe aceeași temă