Conducerea clubului Poli Iași pune tunurile pe jucători după al treilea eșec consecutiv înregistrat în campionat! ”Nu au nicio scuză. Nimeni nu-și poate bate joc de Poli Iași”. Elevii lui Costel Enache vor fi băgați în ședință

Narcis POHOAȚĂ 25 Oct. 2021, 13:55 Liga 2
Conducerea clubului Poli Iași pune tunurile pe jucători după al treilea eșec consecutiv înregistrat în campionat! ”Nu au nicio scuză. Nimeni nu-și poate bate joc de Poli Iași”. Elevii lui Costel Enache vor fi băgați în ședință

Politehnica Iași a suferit, sâmbătă, în etapa a 11-a a Ligii 2, al treilea eșec consecutiv, 1-3 pe teren propriu cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, la capătul celui mai slab meci făcut de elevii lui Costel Enache în acest sezon, după cum a spus chiar antrenorul.

Cu excepția primei jumătăți din repriza a doua, când a marcat și a dat impresia că poate reveni de la 0-2, Poli Iași a evoluat lamentabil. În special în prima parte, când nu a fost în stare să trimită nici măcar un șut la poartă, primind în schimb două goluri, în urma unor faze fixe.

Managerul Florin Briaur îi bagă în ședință pe jucători

Ca și antrenorul Costel Enache, conducătorii clubului din Copou nu găsesc nicio explicație pentru evoluția foarte slabă a echipei în partida cu Viitorul Pandurii.

Managerul Florin Briaur a pus tunurile pe jucători și le-a transmis să se trezească.

”Prima repriză a fost cea mai slabă a noastră din acest sezon. La cum am jucat, nu meritam să câștigăm. Voi avea o discuție luni cu jucătorii, pentru că trebuie să se trezească. Este inadmisibil cum ne-am prezentat la meciul de sâmbătă. Nimeni nu își poate bate joc de Politehnica Iași. Nu au niciun motiv să joace atât de slab, este inadmisibil, nu au nicio scuză. Și la Miercurea Ciuc am pierdut, dar acolo am jucat, ne-am creat ocazii. Acum, însă, nu găsesc nicio explicație, o să văd cum explică jucătorii”, a răbufnit managerul general Florin Briaur.

Costel Enache are parte de susținerea clubului

Oficialul clubului ieșean a adăugat că antrenorul Costel Enache se bucură în continuare de susținere: ”Nu se pune problema demiterii antrenorului. Costel Enache are susținere în continuare din partea noastră.”

La finalul partidei cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, antrenorul Costel Enache a precizat că nu ține de scaun: ”Ușa pentru mine e deschisă. Dacă eu sunt cel responsabil, da, îmi asum. Dacă cineva crede că trebuie făcută o schimbare, nu găsește la mine opoziție. Dar atâta timp cât sunt aici eu încerc să fac tot ce depinde de mine pentru a redresa echipa.”

După 11 etape din totalul de 19 din sezonul regular al Ligii 2, Poli Iași are 12 puncte și e pe locul 13, la egalitate cu Unirea Dej, care are un golaveraj inferior. În etapa a 12-a joacă în deplasare la ultima clasată Dacia Unirea Brăila (2 puncte), la 30 octombrie, de la ora 11:00.

Foto: Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto

Narcis POHOAȚĂ 25 Oct. 2021, 13:55 Liga 2
Pe aceeași temă