Marin Condescu: „Suntem datori moral să-l ajutăm pe Dossey”

Liga2.ro 15 Sep. 2008, 18:27 Liga 2
Marin Condescu: „Suntem datori moral să-l ajutăm pe Dossey

Pandurii Târgu Jiu a anunțat astăzi că este alături de fostul jucător Ibrahim Dossey și de familia sa care trece prin momente grele după accidentul suferit sâmbătă de portarul ghanez. Președintele clubului, Marin Condescu, a precizat că Pandurii va ajuta familia Dossey urmând să acopere cheltuielile necesare spitalizării și tratamentului lui Ibrahim Dossey:

Am luat legătură cu spitalul Universitar unde va merge cineva de la club. Am luat legătura și cu impresarul lui din România al jucătorului, și cu profesorul Gavrilă, medicul care l-a operat, și am aflat că este într-o situație foarte dificilă, a fost operat și încă este sub observația medicilor. Din păcate și soția a fost accidentată și este în spital la Ploiești, dar nu este într-o situație foarte gravă. E bine dintre toate relele care au fost că fetița lor nu are probleme și nici o afecțiune care să îi pună viața în pericol. Noi îi vom acorda tot sprijinul în aceste momente și dacă putem să facem ceva din punct de vedere al costurilor medicale vom plăti tot ce trebuie, deși el nu mai este sub contract cu Pandurii de 3-4 luni.

Președintele Condescu a mai precizat că Dossey nu fusese afectat de despărțirea de Pandurii pentru că se despărțiseră pe cale amiabilă: „El deja încheiase un contract cu FC Târgoviște și trebuia să joace acolo. Noi ne-am despărțit pe cale amiabilă, aveam portari acum peste valoarea lui și de aceea a înțeles și a plecat să își caute echipă. Dar asta nu însemnă, că dacă a plecat, nu trebuie acum să-i acordăm tot sprijinul nostru. Atâta timp cât a jucat la Pandurii, a avut și el o contribuție la rămânerea echipei în liga I deci suntem datori moral să-l ajutăm. Oricum nu voia să plece din România, mai ales că este căsătorit cu o româncă.

Articol scris de Monalisa Popescu

Liga2.ro 15 Sep. 2008, 18:27 Liga 2
Pe aceeași temă