Concordia Chiajna, debusolată înainte de reluarea Ligii 2. Președintele Cristian Tănase e sincer când se uită la clasament: ”Nici în ruptul capului nu mă gândeam la asta”

Răzvan STÎNGĂ 16 Feb. 2021, 14:22 Liga 2
Concordia Chiajna, debusolată înainte de reluarea Ligii 2. Președintele Cristian Tănase e sincer când se uită la clasament: ”Nici în ruptul capului nu mă gândeam la asta”

Concordia Chiajna se află într-o situație complicată înaintea reluării Ligii 2. Ultimele meciuri ale sezonului regular îi găsește pe ilfoveni în fața unui context nefavorabil, fiind chiar în preajma locurilor retrogradabile.

Cristian Tănase: ”Ne-am trezit că ne batem pentru salvarea de la retrogradare” 

Cristian Tănase, președintele Concordiei Chiajna, a vorbit despre strategia regândită a clubului după rezultatele slabe din Liga 2, de până acum. Astfel, formația din Chiajna își dorește mai nou să scape de locurile care ar putea să o ducă în Liga 3. Conducătorul își pune speranțe în antrenorul Claudiu Niculescu.

Nici în ruptul capului nu mă gândeam, înainte de începutul campionatului, că în pauza de iarnă ne vom găsi în situația de acum. Făcusem în vara trecută un lot bun cu Florin Bratu, iar obiectivul nostru era calificarea în play-off, urmând să ne gândim că vom lupta pentru promovare.

Dar ne-am trezit că ne batem pentru salvarea de la retrogradare și sperăm că antrenorul Claudiu Niculescu ne va ajuta să ne menținem în Liga 2. El nu are nicio baghetă magică în aceste momente, după ce am jucat dezastruos în acest campionat”, a declarat Cristian Tănase pentru Ediție.

Concordia Chiajna nu a avut cele mai bune rezultate nici în perioada de pregătire din această iarnă, deși nu a pierdut. A câștigat cu FC Viitorul 2 (3-0) și Dinamo 2 (2-0) și a înregistrat trei rezultate de egalitate, cu CS Tunari (1-1), Unirea Slobozia (1-1) și Progresul Spartac (2-2).

Cristian Tănase: ”Ne va aștepta o reluare de campionat foarte grea” 

Concordia Chiajna a făcut mai multe transferuri în această iarnă. Au fost aduși anumiți jucători, dar au și plecat nume care nu au dat randament și care nu puteau ajuta echipa să se salveze de la retrogradare.

  • Sosiri: Gab. Deac (Campionii FC Argeş), Bg. Manole (Sporting Piteşti, Rapid), Obedeanu, Mişu (ambii Mostiştea Ulmu, reveniţi), I. Păun (Flacăra Moreni, revenit), Butoiu* (Star Sport Argeş via Turris-Oltul), Pădureţ (AFC Astra)
  • Plecări: Arnăutu* (FC Petrolul Ploieşti), Isvoranu* (CS Tunari), Şt. Cîrjan (FC Romania), Nsiah (CSA Steaua), Kanda (Dunărea Călăraşi), Mişu* (Metalul Buzău), Safsaf (Rapide Club Oued Zem)
    Notă: cu * sunt marcaţi jucătorii care sunt împrumutaţi

Am făcut câteva schimbări în lot în această iarnă și am renunțat la niște jucători, iar pe unii i-am dat sub formă de împrumut. Vom relua campionatul cu un meci la Recea, iar apoi îi așteptăm la noi pe ce de la FC Universitatea. Încă nu am decis pe ce stadion vom disputa cu ei acest meci. Putem să îl jucăm pe stadionul nostru mare, cel care are un gazon sintetic, dar putem să jucăm și pe cel cu iarbă, acolo unde am mai disputat un joc amical în vara trecută cu FCU.

Așteptăm să vedem cum se prezintă vrema în aceea perioadă. Terenul nostru sintetic se prezintă foarte bine și nu am fost nevoiți să apelăm la instalația de încălzire. În momentul în care a nins am și dat zăpada de pe acest gazon sintetic. Dar vă repet: încă nu am decis unde vom disputa meciul cu FCU.

Oricum, pe noi ne va aștepta o reluare de campionat foarte grea. Vom juca acasă împotriva unor echipe precum FCU, Petrolul, Timișoara și vrem să câștigăm toate partidele din campionat. Fie că jucăm acasă, fie că vom juca în deplasare”, a mai spus Tănase.

Concordia Chiajna debutează în Liga 2, în 2021, cu Fotbal Comuna Recea, în deplasare. Apoi, le va mai înfrunta pe U Craiova 1948 SA (acasă), Petrolul (acasă), Aerostar Bacău (deplasare) și ASU Poli (acasă).

Trupa din Chiajna este în partea a doua a clasamentului Ligii 2, pe locul al 17-lea. După 15 etape are tot atâtea puncte, 15. Are emoții în privința retrogradării, asta pentru că este la egalitate de puncte cu antepenultimul loc, Unirea Slobozia, și cu doar șase lungimi peste penultima poziție, a 20-a, Aerostar Bacău.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-victorioasa-in-amicalul-cu-metaloglobus-jocul-a-fost-decis-de-un-autogol-19169625

https://liga2.prosport.ro/seria-1/planurile-concordiei-chiajna-pentru-promovarea-in-liga-1-s-au-mutat-deja-pentru-sezonul-urmator-claudiu-niculescu-asta-e-obiectivul-acum-ilfovenii-simt-insa-vantul-retrog-19169602

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-turris-oltul-retrogradata-in-ultima-liga-din-teleorman-insa-situatia-rezultatelor-inregistrate-in-liga-2-ramane-in-aer-uitata-de-comisia-de-disciplina-si-etica-a-frf-ce-19169512

 

Răzvan STÎNGĂ 16 Feb. 2021, 14:22 Liga 2
Pe aceeași temă