Costin Lazăr a explicat motivul înfrângerilor consecutive înregistrate de AFC Câmpulung și ce așteptări are de la jocul cu Concordia Chiajna

Andrei PASCU 30 Aug. 2024, 16:31 Liga 2
Costin Lazăr a explicat motivul înfrângerilor consecutive înregistrate de AFC Câmpulung și ce așteptări are de la jocul cu Concordia Chiajna

Nou-promovata AFC Câmpulung Muscel este încrezătoare că poate obține o nouă victorie în Liga 2, în etapa a 5-a, deși va avea parte de un meci greu, cu Concordia Chiajna, sâmbătă, 31 august, de la ora 11:00, pe teren advers.

Antrenorul Costin Lazăr are, totuși, speranță după întâlnirea de la mijlocul săptămânii, din play-off-ul Cupei României (1-2 cu Sănătatea Cluj), că AFC Câmpulung Muscel mai poate adăuga trei puncte în clasamentul Ligii 2. Asta deși, în runda trecută din campionat, nou-promovata a cedat și în duelul cu CSM Slatina, scor 0-5, în urma unui alt eșec în campionat, 1-4 contra FK Miercurea Ciuc.

Așadar, AFC Câmpulung Muscel merge la Chiajna cu trei eșecuri la rând la activ.

Concordia Chiajna – AFC Câmpulung Muscel, în etapa a 5-a din Liga 2

Costin Lazăr a prefațat duelul cu Concordia și a afirmat că se gândește la un rezultat bun, deși a recunoscut că ultimele înfrângeri au fost influențate și de faptul că are în lot jucători tineri, iar oscilațiile de formă sunt cumva normale.

AFC Câmpulung Muscel se află în jumătatea inferioară a clasamentului Ligii 2 în acest moment, înainte de startul etapei a 5-a din Liga 2. E pe locul 19, cu 3 puncte, la egalitate cu două formații, cu Metalul Buzău și CSM Focșani.

Costin Lazăr, analiza partidei de la Chiajna

Trupa din Câmpulung Muscel are trei victorii în acest sezon, două în Cupa României, 3-2 (după prelungiri) cu Olimpic Zărnești și 2-0 cu Chindia Târgoviște, și una în Liga 2, 2-1 cu FC Bihor Oradea. Costin Lazăr speră la cel puțin o remiză înaintea întâlnirii cu Concordia Chiajna.

Nu suntem într-un moment foarte bun, însă sper să ne recăpătăm încrederea în forțele noastre. Avem mulți tineri în echipă și de aceea apar aceste fluctuații în joc. Trebuie să ne revenim cât mai repede.

Mergem la Chiajna cu gânduri mari! În primul rând, vreau să facem un joc bun, la finalul căruia să obținem un rezultat pozitiv. Aștept o tresărire de orgoliu din partea jucătorilor. Trebuie să aducem puncte pentru a redresa situația din clasament.

Potențial avem, însă trebuie să ne recăpătăm încrederea”, a spus Costin Lazăr înaintea jocului cu Concordia Chiajna, conform AFC Câmpulung Muscel.

Ștefan Farcaș, anunțat oficial și de către AFC Câmpulung Muscel

Altfel, înaintea jocului cu Concordia, clubul argeșean a anunțat și ea achiziționarea fundașului Ștefan Farcaș, după ce mutarea fusese făcută publică de către SC Oțelul Galați, clubul de unde a fost împrumutat jucătorul.

Pentru a-l acoperi pe președintele Costin Ghiță, care spusese înainte că se va semna cu un fundaș central, iar SC Oțelul l-a prezentat pe Farcaș ca fundaș dreapta, AFC Câmpulung Muscel a comunicat că noua sa achiziție este un jucător polivalent!

”𝗕𝗶𝗻𝗲 𝗮𝗶 𝘃𝗲𝗻𝗶𝘁, 𝗦̦𝘁𝗲𝗳𝗮𝗻 𝗙𝗮𝗿𝗰𝗮𝘀̦!
Începând de astăzi, Ștefan Teodor Farcaș este jucătorul echipei noastre. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani aparține de Oțelul Galați și vine la Câmpulung sub formă de împrumut.
Farcaș este un jucător polivalent, postul său de bază fiind cel de fundaș dreapta, însă poate da randament și în axul central al defensivei. Fotbalist de picior drept, Ștefan măsoară 180 cm înălțime și cântăreşte 67 kg. Este evaluat de siteul transfermarkt la 50.000 euro.
A debutat în Superliga pe finalul play-out-ului anului competițional 2023-2024, în partida SC Oțelul Galați – FC Universitatea Cluj, scor 1-0, și a efectuat întreaga pregătire de vară sub comanda managerului tehnic Dorinel Munteanu.
În următoarea perioadă, conducerea clubului nostru vizează și alte transferuri care să aducă plus-valoare echipei.
𝗙𝗖 𝗠𝘂𝘀𝗰𝗲𝗹𝘂𝗹 𝗖𝗮̂𝗺𝗽𝘂𝗹𝘂𝗻𝗴 𝗶̂𝗶 𝘀𝗽𝘂𝗻𝗲 𝗯𝘂𝗻 𝘃𝗲𝗻𝗶𝘁 𝗹𝘂𝗶 𝗦̦𝘁𝗲𝗳𝗮𝗻 𝗙𝗮𝗿𝗰𝗮𝘀̦ 𝘀̦𝗶 𝗶̂𝗶 𝗱𝗼𝗿𝗲𝘀̦𝘁𝗲 𝗲𝘃𝗼𝗹𝘂𝘁̦𝗶𝗶 𝗰𝗮̂𝘁 𝗺𝗮𝗶 𝗯𝘂𝗻𝗲 𝗶̂𝗻 𝘁𝗿𝗶𝗰𝗼𝘂𝗹 𝗮𝗹𝗯-𝗿𝗼𝘀̦𝘂!”, a transmis clubul argeșean, care a făcut, de această dată, și o poză mai decentă de prezentare, cu președintele și jucătorul stând la aceeași înălțime.

 

Foto: AFC Câmpulung Muscel

Andrei PASCU 30 Aug. 2024, 16:31 Liga 2
Pe aceeași temă