Concordia Chiajna a ratat play-off-ul, Gabriel Tamaș ironizează terenul Metaloglobusului, echipa care l-a trimis în play-out: ”FRF și LPF să ia niște măsuri. Zici că venim duminica la grătar, apoi jucăm cu prietenii un fotbal pe sintetic”

Marius ANGHEL 12 Mar. 2023, 19:46 Liga 2
Concordia Chiajna a ratat play-off-ul, Gabriel Tamaș ironizează terenul Metaloglobusului, echipa care l-a trimis în play-out: ”FRF și LPF să ia niște măsuri. Zici că venim duminica la grătar, apoi jucăm cu prietenii un fotbal pe sintetic”

Ulciorul Concordiei Chiajna n-a mers la apă și a treia oară! După victorii pe final, chinuite, obținute în acest an cu Minaur Baia Mare (1-0 în deplasare cu gol dat în minutul 83) și Ripensia Timișoara (2-1 acasă cu gol izbăvitor în minutul 89), echipei ilfovene nu i-a mai mers și cu Metaloglobus București.

În ultima etapă a sezonului regular, Concordia avea nevoie neapărat de o victorie în Pantelimon și de două rezultate favorabile în celelalte meciuri ale celor cinci echipe cu care era în lupta pentru accederea în play-off. Absolut toate aceste echipe s-au încurcat și au obținut doar câte un punct, numai că trupa din Chiajna a fost singura care a pierdut și, astfel, a ratat să joace în grupa de promovare pentru al doilea sezon consecutiv.

Gabriel Tamaș (39 de ani), cel mai experimentat jucător din lotul lui Eugen Trică, achiziționat în această iarnă tocmai pentru a ajuta echipa să acceadă în play-off, alături de alți jucători foști în prima ligă, s-a declarat nemulțumit de condițiile de joc ale stadionului Metaloglobus.

Gabriel Tamaș a fost nemulțumit de condițiile de joc de pe stadionul Metaloglobus: ”Nici nu îmi venea să intru pe teren”

Metaloglobus a câștigat cu scorul de 2-1 meciul de pe teren propriu cu Concordia, după ce au înscris Dragoș Huiban (40 – penalty), Milos Zukanovic (89), pentru bucureșteni, respectiv Mihai Constantinescu (78), pentru ilfoveni, iar la final fostul internațional și-a felicitat adversarii.

Totuși, Tamaș a fost nemulțumit de terenul sintetic pe care s-a jucat meciul și a făcut un apel către FRF și LPF, deși acesta din urmă nu are nicio treabă cu Liga 2, să nu mai omologheze astfel de stadioane.

”Felicit echipa adversă, au jucat foarte bine. Bravo lor! Păcat că nu am câștigat, am fi fost în play-off. Anunța crainicul celelalte rezultate, dar ăsta e fotbalul. Alții pierd finale de Campionat Mondial. N-a fost să fie. Acum intrăm în play-out să facem o figură frumoasă. Vedem de la vară ce vom face.

Pentru mine e o dezamăgire că am jucat pe un teren ca ăsta. Nici nu îmi venea să intru pe teren. Eu zic că ar trebui ca FRF și LPF să ia niște măsuri. Metaloglobus joacă de câțiva ani în Liga 2. Ne rupem picioarele pe terenul ăsta, ne batem joc de jucători. Zici că venim duminica la grătar, apoi jucăm cu prietenii un fotbal pe sintetic”, a spus Gabi Tamaș, citat de Digi Sport.

Chiar echipa la care joacă acum Tamaș a avut până în acest sezon stadion cu teren sintetic, mulți ani la rând, inclusiv în prima ligă, competiție unde acum nu mai este permisă o astfel de suprafață de joc.

Concordia Chiajna va juca în Grupa B a play-out-ului Ligii 2

Cu jucători ca Gabriel Tamaș, Raul Rusescu, Mirko Ivanovski, Mihai Velisar, Luka Maric, Silviu Pană, George Călințaru sau Mediop Ndiaye, Concordia Chiajna nu a reușit în acest sezon să prindă un loc de play-off și va evolua în play-out, în ciuda condițiilor financiare și de pregătire pe care le are.

În play-off au ajuns Steaua, Poli Iași, SC Oțelul Galați, Unirea Dej, Gloria Buzău și Dinamo, iar Tamaș le ține pumnii ”câinilor”. ”Să sperăm că Dinamo are șanse de promovare, merită să fie în Liga 1 Dinamo”, a spus Tamaș.

Concordia, cu 29 de puncte acumulate, va evolua în Grupa B a play-out-ului Ligii 2 alături de FC Brașov (28), Viitorul Pandurii Târgu Jiu (25), CSC Dumbrăvița (24), Progresul Spartac (17), Ripensia Timișoara (16) și Unirea Constanța (12). Ilfovenii au șase meciuri de jucat și sunt ca și salvați de la retrogradare.

Programulul și-l va afla luni, de la ora 13:00, când FRF organizează la Casa Fotbalului tragerea la sorți.

Foto: George Filip / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-e-marea-surpriza-din-play-off-concordia-chiajna-si-fk-miercurea-ciuc-sunt-marile-dezamagiri-componenta-grupelor-de-play-off-si-play-out-si-numarul-de-puncte-cu-care-se-incepe-19263026

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-a-incasat-o-si-de-steaua-desi-a-avut-superioritate-numerica-si-penalty-iulian-muntean-ne-a-lipsit-un-pic-de-sansa-timisorenii-incep-play-out-ul-de-pe-loc-direct-retrogra-19262993

https://liga2.prosport.ro/seria-1/incalzire-pentru-play-off-poli-iasi-a-invins-fara-emotii-progresul-spartac-si-a-incheiat-sezonul-regular-pe-locul-2-in-liga-2-la-egalitate-cu-liderul-steaua-19262978

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-dramatism-pe-arcul-de-triumf-cu-dinamo-traind-la-intensitate-maxima-finalul-de-joc-cu-poli-timisoara-si-sarbatorind-accederea-in-play-off-ovidiu-burca-istoria-si-19262910

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-ultima-etapa-a-sezonului-regular-toate-cele-10-meciuri-incep-la-ora-1300-astazi-aflam-ultimele-trei-formatii-care-merg-in-play-off-si-componenta-grupelor-de-play-out-19262823

Marius ANGHEL 12 Mar. 2023, 19:46 Liga 2
Pe aceeași temă