Concordia Chiajna a învins campioana din Turkmenistan în ultimul său test înainte de începerea noului sezon de Liga 2. Doi nou-veniți la ilfoveni au înscris

Marius ANGHEL 29 Jul. 2024, 14:37 Liga 2
Concordia Chiajna a învins campioana din Turkmenistan în ultimul său test înainte de începerea noului sezon de Liga 2. Doi nou-veniți la ilfoveni au înscris

În ultimul său joc amical înainte de începerea noului sezon de Liga 2, Concordia Chiajna a întâlnit, sâmbătă seară, pe teren propriu, campioana din Turkmenistan.

Cu scorul de 2-0 s-a impus trupa ilfoveană în fața celor de la FK Arkadag, după ce, anterior, în ultimul test din cantonamentul efectuat la Poiana Brașov, remizase la scorul de 1-1 cu vicecampioana din aceaași țară din Asia Centrală, Altyn Asyr FK.

Concordia a învins campioana din Turkmenistan în ultimul amical înainte de începerea noului sezon de Liga 2

La mai bine de o săptămână de la revenirea acasă din cantonamentul efectuat la Poiana Brașov, trupa din Chiajna și-a măsurat forțele cu încă un adversar din Turkmenistan. După vicecampioană, cu care remizase la munte, echipa antrenată de Ilie Poenaru a întâlnit de această dată, pe teren propriu, sâmbătă seară, campioana Turkmenistanului.

Cu 2-0 a câștigat Concordia acest joc, prin golurile marcate de noile achiziții Adrian Petre și Mihai Neicuțescu. A fost o partidă specială, fiindcă s-a întins pe durata a trei reprize, două de câte 45 de minute și una de 30 de minute.

Ilfovenii au anunțat rezultatul și marcatorii, dar nu și jucătorii utilizați de Ilie Poenaru, de teama primului adversar din noul sezon, CS Afumați, echipă promovată din Liga 3 în această vară.

”Jocul a fost in mare parte dominat de echipa noastra, iar la finalul partidei, tehnicianul echipei noastre Ilie Poenau, s-a declarat multumit de prestatia jucatorilor si a recunoscut ca meciul s-a dovedit a fi un test util in vederea inceperii Campionatului National Liga a 2-a, care va avea loc in weekend-ul urmator.
Inainte de joc, antrenorii celor 2 echipe au stabilit ca partida sa se desfasoare pe durata a 120 minute, doua reprize de 45 minute si o repriza de 30 minute, pentru ca cei doi tehnicieni sa le acorde tuturor jucatorilor din lot cat mai multe minute de joc”, a sunat anunțul Concordiei după acest meci.

Este, totuși, ceva, spre deosebire de CS Afumați, care a promovat sportiv în Liga 2 în această vară, însă la capitolul comunicare nu joacă nici măcar la nivel de județ. Afumățenii nu și-au informat suporterii despre program, lot, achiziții, despre absolut nimic, însă probabil vor avea pretenția să aibă spectatori în tribune la meciurile de acasă din noul sezon.

  • FK Arkadag se află în România pentru perioada de pregătire și înainte de întâlnirea cu Concordia a mai jucat amicale cu Kids Tâmpa Brașov (scor 3-2) și Sepsi OSK 2 (scor 5-0), echipe din Liga 3 pe care le-a învins.

Două victorii și trei remize pentru Concordia în meciurile amicale. CS Afumați, primul adversar din noul sezon

Înainte de startul celui de-al șaselea sezon de Liga 2 în care va juca, după retrogradarea din prima ligă, Concordia a disputat în această perioadă de pregătire de vară cinci jocuri amicale, unele desfășurate în timpul cantonamentului efectuat la Poiana Brașov.

Au fost obținute următoarele rezultate: 2-2 cu nou-promovata în Liga 1 Unirea Slobozia, 0-0 cu Metaloglobus București (Liga 2), 3-0 cu Kids Tâmpa Brasov (Liga 3), 1-1 cu Altyn Asyr FK (vicecampioană Turkmenistan) și 2-0 cu FK Arkadag (campioană Turkmenistan).

În prima etapă din noul sezon, Concordia debutează acasă, sâmbătă, 3 august, de la ora 11:00, cu nou-promovata CS Afumați. Întreg programul din sezonul regular 2024-2025 de Liga 2 îl poți vedea AICI.

Foto: Concordia Chiajna

Marius ANGHEL 29 Jul. 2024, 14:37 Liga 2
Pe aceeași temă