Directorul sportiv al Concordiei, ironic după victoria de la Târgoviște: ”Vin la Chindia după ce termin treaba la partid.” Ce riscă jucătorul care a ratat penalty, pentru a doua oară contra echipei din Chiajna

Bogdan ISTRATE 07 Apr. 2024, 10:34 Liga 2

Chindia a pierdut pe teren propriu ”meciul extrem de important”, așa cum îl numea președintele Gabriel Boriga, cu Concordia Chiajna, scor 0-1, în etapa a 2-a a play-out-ului Ligii 2, și a coborât de pe locul 2 pe 3 în Grupa B.

Directorul sportiv al Concordiei, Cristian Bălașa, a jubilat la finalul partidei desfășurată sâmbătă, pe stadionul ”Eugen Popescu”, întreținându-se momente bune cu spectatorii de la Tribuna I, oamenii aplaudând generos adversarul, ba chiar și brigada de arbitri condusă de Mihail Lăstun, cum se întâmplase și după 0-2 cu CS Mioveni, în noiembrie.

Câțiva spectatori i-au cerut lui Bălașa să se întoarcă la Chindia, iar răspunsul fostului mijlocaș a fost unul ironic, cel mai probabil, cu referire la cele scrise de Liga2.ro înainte de meci, despre el.

Cristian Bălașa, ironic după victoria cu Chindia: ”Mă îmbrac în roșu”

Oficialul Concordiei a fost surprins în ipostaze politice chiar în săptămâna meciului cu Chindia, apărând în campanie electorală alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, unul dintre finanțatorii clubului târgoviștean, în comuna natală, Glodeni.

”Vin la Chindia după ce termin treaba la partid. Mă duc să mă îmbrac în roșu”, le-a transmis Bălașa microbiștilor de la Târgoviște, sâmbătă la prânz.

”Bălașa nu va ajunge niciodată la club câtă vreme Ștefan va fi în funcție. S-a folosit de numele și notorietatea lui pentru a face campanie și atât. Restul, cu așa-zisa propunere din februarie de a-l unge director la Chindia, a fost doar o strategie electorală, ca PSD să câștige comuna”, vorbesc sursele noastre.

Iar varianta are acoperire: dacă ar fi vrut să se orienteze către Bălașa, asociații de la Chindia ar fi putut să o facă în vară sau toamnă, în loc să apeleze la Andrei Cordoș, Eduard Stăncioiu sau Lorin Petrescu.

Cristian Bălașa, la începutul acestei săptămâni, în roșu, în campanie electorală la Glodeni, alături de președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan (foto, cel din dreapta în cămasă de culoare deschisă).

Robert Moldoveanu, exclus din lot?

Robert Moldoveanu a ratat din nou de la punctul cu var într-un meci cu Chiajna, la Târgoviște, după ce o făcuse și în decembrie, la meciul terminat la egalitate, scor 1-1, în etapa 15.

Doar că ieri nu ar fi trebuit să execute el, ci Pesic sau Fedele, așa cum stabilise antrenorul în vestiar. De altfel, pe filmarea jocului se vede clar cum Pesic ”confiscă” mingea, imediat după decizia centralului. Urmează un schimb de replici cu Moldoveanu, care vrea să execute el, dar și o serie de gesturi către banca tehnică, de unde Longo îi striga lui Moldoveanu să nu bată penalty-ul.

”Nu va mai juca niciun minut cât mai sunt eu aici. Mai departe, decide conducerea”, ar fi transmis antrenorul Chindiei către bancă, imediat după ratarea penalty-ului.

Moldoveanu a fost schimbat la pauză și ar putea avea soarta lui Andrei Pițian, fotbalist exclus din lotul Chindiei după un autogol în turul barajului din 2022 cu… Concordia (1-2 la Chiajna).

  • 1.000 de spectatori au asistat la meciul de la Târgoviște, în condițiile în care clubul a împărțit 700 de invitații în școlile și liceele din oraș

Foto: Marius Tudor

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-2-din-play-out-toate-jocurile-incep-la-ora-1100-inca-doua-echipe-isi-pot-asigura-matematic-mentinerea-in-esalon-19305216

https://liga2.prosport.ro/seria-1/directorul-sportiv-al-concordiei-in-campanie-electorala-alaturi-de-finantatorul-chindiei-19305152

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-viseaza-din-play-out-ul-ligii-2-sa-ajunga-in-barajul-de-promovare-19305031

Bogdan ISTRATE 07 Apr. 2024, 10:34 Liga 2
Pe aceeași temă