Concluziile lui Meszar pentru UTA la final de 2016: „Echipa este pe loc de promovare directă, iar datoriile clubului sunt zero”. Ce-și dorește „părintele” arădenilor în noul an

Marius ANGHEL 29 Dec. 2016, 14:31 Liga 2

2016 a fost un an foarte bun pentru noua echipă a orașului Arad. În prima parte a anului, UTA Bătrâna Doamnă s-a luptat pentru accederea în Liga 1, din postura de nou-promovată în Liga 2, oprindu-se însă în cel de-al doilea baraj, cu FC Voluntari. Acum, în noul sezon al eșalonului secund, gruparea pregătită de Laurențiu Roșu a încheiat prima parte a campionatului pe locul 2, promovabil direct, și iernează la șase puncte în spatele liderului Juventus București și la un punct peste FC Brașov, echipă care e pe poziție de baraj.

La ora analizei, Alexandru Meszar, mentorul proiectului datorită căruia UTA a trecut peste cea mai grea perioadă din viața ei, scrie o concluzie succintă pentru punctul în care s-a ajuns: „UTA a avut parte de un Crăciun așa cum și l-a dorit, după realizarea a două obiective majore. Unul, echipa este pe loc de promovare directă, iar al doilea, datoriile clubului sunt zero față de bugetul de stat, bugetul local, jucători vechi și actuali, antrenori, angajați și furnizori. Un cadou de Crăciun a fost și declararea echipei Under 19 (câștigătoare a Cupei și Supercupei României) drept . Ne dorim ca anul viitor să aibă aceleași rezultate organizatorice și financiare și, pe plan sportiv, cu ocazia Crăciunului, să avem parte de un brad de Liga 1″.

 

 

Marius ANGHEL 29 Dec. 2016, 14:31 Liga 2
Pe aceeași temă