CSC Șelimbăr, după remiza cu Ceahlăul, continuă să nu primească gol în deplasare în acest sezon. Claudiu Niculescu: ”Nu mă încălzește cu nimic. Am obținut un punct norocos”

Marius ANGHEL 21 Oct. 2023, 14:50 Liga 2
CSC Șelimbăr, după remiza cu Ceahlăul, continuă să nu primească gol în deplasare în acest sezon. Claudiu Niculescu: ”Nu mă încălzește cu nimic. Am obținut un punct norocos”

CSC Șelimbăr a avut șansa să revină pe locul 1 în clasamentul Ligii 2 cel puțin pentru o zi, însă nu a reușit să obțină victoria în deplasarea de la Piatra Neamț, unde a întâlnit nou-promovata Ceahlăul, o echipă aflat în spatele său la șase puncte.

Meciul care a deschis etapa a 10-a a Ligii 2 s-a terminat la egalitate, scor 0-0, în ciuda faptului că nemțenii au evoluat mai bine, au irosit un penalty prin Sergio Cortelezzi și în prelungiri au lovit pentru a doua oară bara.

CSC Șelimbăr a terminat al șaselea meci în deplasare fără gol primit, însă Claudiu Niculescu nu e mulțumit: ”Nu mă încălzește cu nimic”

Fostul lider din etapele 2-8 a avut puține situații în jocul de la Piatra Neamț, unul controlat aproape pe toată durata sa de echipa lui Cristian Pustai.

După meci, Claudiu Niculescu, antrenorul trupei sibiene, a spus că nu are nicio importanță faptul că a terminat și această partidă fără gol primit, deoarece și-ar fi dorit victoria. Fostul dinamovist a catalogat punctul obținut drept unul norocos.

”Nu mă încălzește cu nimic că a mai trecut un meci în deplasare și nu am primit gol. E un punct mare, mare pentru noi, având în vedere felul în care s-a desfășurat jocul. E un punct norocos, trebuie să recunosc lucrul ăsta și asta le-am spus și băieților în vestiar, după meci, că trebuie să ne trezim, pentru că vor veni meciuri și mai grele decât cele pe care le-am avut până în acest moment. Felicit echipa gazdă, practic echipa care ne-a pus cele mai multe probleme în acest sezon. Ceahlăul e o echipă bună, publicul, stadionul… am venit după atâția ani aici și am găsit lucrurile la fel”, a spus Niculescu la finalul partidei.

  • În acest sezon de Liga 2, CSC Șelimbăr a înregistra trei victorii la același scor, 1-0 la Metaloglobus, CSM Alexandria și Concordia Chiajna, și trei remize consecutive la scorul de 0-0, la CSM Slatina, Campionii FC Argeș și Ceahlăul Piatra Neamț. Sibienii nu au primit gol și au 12 puncte strânse afară, fiind în vârful clasamentului meciurilor din deplasare.

Claudiu Niculescu, după remiza cu Ceahlăul: ”Nu am putut câștiga, nici adversarul nu ne-a lăsat!”

Niculescu și-ar fi dorit o cu totul altă evoluție din partea jucătorilor săi, însă o pune ”pe seama faptului că am prins o seară rea, proastă”, dar spune și că Ceahlăul a fost un adversar dificil, care le-a pus cele mai multe probleme până acum, în acest sezon.

”Sunt realist, sunt supărat, normal, pentru că nu am arătat așa cum mi-aș fi dorit, nu am pus în practică aproape deloc ceea ce am lucrat la antrenament în această săptămână. A fost o diferență mare între ceea ce am jucat în amicalul cu Hermannstadt și ce am arătat în această seară. Dar, până la urmă, sunt tot băieții mei, cu care am făcut rezultate bune până în acest moment. O pun pe seama faptului că am prins o seară rea, proastă, am avut și un adversar, din punctul meu de vedere, foarte puternic. Pentru noi este un punct câștigat, recunosc asta, un punct care ne poate ajuta în economia clasamentului foarte mult, în ceea ce avem de făcut în continuare”, a mai comentat antrenorul de la CSC Șelimbăr.

”Am venit să jucăm la victorie, ne-am dorit să câștigăm acest meci. Nu am putut, nici adversarul nu ne-a lăsat, am întâlnit un adversar foarte puternic, știam ce ne așteaptă, știam ce am pregătit, dar, din păcate, adversarul nu ne-a lăsat să ne facem jocul. Am avut noroc”, a mai declarat Claudiu Niculescu la finalul partidei cu Ceahlăul.

CSC Șelimbăr în meciul cu Ceahluăl: Al. Roșca – Ct. Alexe, Natea (Babovic 86′), R. Crișan, Fl. Mitrea – Tud. Călin, Moussinga – Schieb (Berisha 76′), I. Năstăsie (cpt.)(Panos 61′), Rodri Hernando (Monea 86′) – Rotund (Vînău 76′). Rezerve neutilizate: Mitrovic – Drăghescu, Al. Luca, Palmeș.

CSC Șelimbăr poate încheia etapa pe locul 3 și în runda următoare joacă acasă cu CSC Dumbrăvița, actuala formație aflată în spatele său

CSC Șelimbăr are 21 de puncte acumulate în zece etape și se află pe locul 2 în clasament, la trei puncte în spatele liderului Unirea Slobozia, care sâmbătă a trecut cu 1-0 de Steaua. Sibienii pot fi egalați la puncte și depășiți la golaveraj de Gloria Buzău (locul 4, 18 puncte), care joacă luni, de la ora 16:00, în deplasare la Concordia Chiajna.

În etapa a 11-a, CSC Șelimbăr evoluează acasă, la Cisnădie, cu CSC Dumbrăvița, sâmbătă, de la ora 11:00. Timișenii au câștigat sâmbătă, pe teren propriu, 2-0 cu CSM Alexandria, acumulând 18 puncte, astfel că sunt, momentan, pe locul 3.

Foto: Gelu Crăcană

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-si-csc-selimbar-au-remizat-in-etapa-a-10-a-a-ligii-2-19289090

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-si-csc-selimbar-deschid-etapa-a-10-a-a-ligii-2-19289044

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-10-liga-2-19289095

Marius ANGHEL 21 Oct. 2023, 14:50 Liga 2
Pe aceeași temă