Argeșul s-a jucat cu ocaziile și la Tunari și n-a câștigat nici în etapa a 3-a. Alexandru Pelici: ”Jocul este bun, în creștere, dar mă îngrijorează faptul că nu marcăm”

Marius ANGHEL 20 Aug. 2023, 21:47 Liga 2
Argeșul s-a jucat cu ocaziile și la Tunari și n-a câștigat nici în etapa a 3-a. Alexandru Pelici: ”Jocul este bun, în creștere, dar mă îngrijorează faptul că nu marcăm”

Campionii FC Argeș s-a întors doar cu un punct din deplasarea de la Tunari, dar de această dată a înscris și are remize pe linie în acest debut de sezon de Liga 2.

1-1 s-a încheiat jocul desfășurat duminică la Tunari, în cadrul etapei a 3-a a eșalonului secund, cu piteștenii egalând în minutul 90+7, după ce primiseră gol în minutul 86.

După meci, Alexandru Pelic a vorbit din nou despre nemulțumirea sa legată de faptul că jucătorii săi nu reușesc să înscrie.

Argeșul a scos o remiză in extremis în deplasarea de la Tunari, dintr-un joc în care a ratat cu nemiluita

După 0-0 la Târgu Jiu cu Viitorul Pandurii și 0-0 la Mioveni, acasă, cu CS Mioveni, Campionii FC Argeș a reușit în a treia etapă a Ligii 2 să înscrie, însă la finalul jocului a consemnat tot o remiză. De această dată la scorul de 1-1, cu CS Tunari.

Trupa alb-violetă a fost, însă, aproape de un eșec cu nou-promovata, după ce a fost condusă și a reușit egalarea abia în al șaptea din cele opt minute de prelungiri arătate de arbitru. Fluierul final a venit în 90+10.

Pentru ilfoveni a marcat Alexandru Stoian, după o fază de contraatac care trebuia oprită de arbitrul Claudiu Marcu, fiindcă chiar în fața sa Mihăescu l-a faultat grosolan pe Balgiu. Piteștenii au alergat apoi după egalare și au reușit-o prin Milcho Angelov, cu o lovitură de cap, în urma unui corner executat de Yanis Pîrvu.

Angelov (22 – minge scoase de portar de sub transversală, 41 – singur cu portarul, mingea șutată a fost blocată), Turda (45+2 – a trimis cu capul în bară), Rădescu (45+4 – milimetric pe lângă poartă din poziție ideală) și Pîrvu (72 – șut în bară, 79 – șut puțin peste poartă) au irosit sau au fost blocați de portarul Isvoranu și nu au putut înscrie.

Alexandru Pelici, după remiza de la Tunari: ”Iarăși am ratat o grămadă de ocazii”

După joc, Alexandru Pelici a atras din nou atenția față de mulțimea de ocazii ratate de jucătorii săi, dar a remarcat puterea echipei de a reveni într-un moment greu, în prelungiri, după ce a primit gol pe final.

”Din păcate, nu am reușit să câștigăm nici astăzi, deși ne-am dorit foarte mult acest lucru. Iarăși am ratat o grămadă de ocazii. Un aspect pozitiv este faptul că am revenit. Așa cum am spus la început, ne dorim să facem o echipă care să nu cedeze și să joace până la ultima picătură de energie. E un punct, de data asta cu gol marcat, însă am ratat foarte mult! Trebuia să tranșăm victoria în favoarea noastră încă din prima repriză. Am avut ocazii monumentale, singuri cu portarul, cu poarta goală, două bare, două intervenții foarte bune ale lui Isvoranu… Puteam câștiga jocul și în prelungiri, la ultimul corner. Am avut ocazie mare prin Buhăcianu, însă a scos portarul. Le mulțumim suporterilor că au venit alături de noi, îmi pare rău că nu îi putem bucura cu trei puncte”, a spus Pelici, citat de site-ul clubului.

”Jocul este bun, în creștere, dar mă îngrijorează faptul că nu marcăm”

Cu doar trei puncte acumulate în primele trei etape, Campionii FC Argeș ocupă locul 10 în clasament, fiind la egalitate cu alte cinci echipe, printre care și cu CS Mioveni, formație cu care împarte stadionul Orășenesc din Mioveni și care a înregistrat în primele runde scoruri identice. Trupa lui Constantin Schumacher a remizat tot astăzi cu scorul de 1-1 acasă cu Unirea Slobozia, după ce a fost condusă.

Pelici speră ca victoria să vină în următoarea rundă, când Argeșul primește vizita celor de la Chindia Târgoviște, prima echipă din acest sezon care și-a schimbat antrenorul, după doar două etape, pe Dragoș Militaru cu Vasile Miriuță.

”Sper să vină cât mai repede victoria. Jocul este bun, în creștere, dar mă îngrijorează faptul că nu marcăm. Tunariul s-a mulțumit să se apere și să joace contraatac. Probabil că așa vor juca toate echipele împotriva noastră, cu multă ambiție, cu multă determinare. Trebuie să înțelegem că astea sunt principalele ingrediente pentru a reuși la Liga a 2-a”, a mai declarat Pelici.

Din informațiile Liga2.ro, Pelici și stafful său primiseră ultimatum să câștige meciurile cu CS Tunari și Chindia. Cu Tunari a obținut un punct, astfel că rămâne de văzut dacă primarul din Pitești, cel care taie și spânzură la club, le va mai da credit.

În runda a patra, Campionii FC Argeș întâlnește acasă, la Mioveni, pe Chindia Târgoviște, sâmbătă, de la ora 11:00. Este derby-ul etapei și doar unul dintre cele două meciuri care vor fi televizate weekendul viitor. Chindia va juca în etapa a 3-a abia marți, acasă cu Gloria Buzău (ora 19:00).

Foto: Fotbal Club Argeș Pitești

https://liga2.prosport.ro/special/radiografia-cni-unde-o-sa-avem-stadioane-noi-ce-contestatii-sunt-pe-rol-pentru-arenele-din-constanta-pitesti-si-hunedoara-ce-se-intampla-la-dinamo-harta-salilor-polivalente-si-a-bazinelor-de-inot-19281278

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-la-mioveni-tunari-si-dej-in-etapa-a-3-a-a-ligii-2-19281158

https://liga2.prosport.ro/seria-1/toate-jocurile-din-etapa-a-4-a-a-ligii-2-au-loc-de-la-ora-110019281290-19281290

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-3-liga-2-19280963

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/meciurile-din-play-off-ul-cupei-romaniei-19280949

Marius ANGHEL 20 Aug. 2023, 21:47 Liga 2
Pe aceeași temă