Colban știe cum FCM Dorohoi își poate îndeplini obiectivul: „Îmi doresc ca pe parcurs să se mai retragă din echipe”

Marius ANGHEL 28 Aug. 2014, 16:42 Liga 2
Colban știe cum FCM Dorohoi își poate îndeplini obiectivul:**

Aflată la un pas de prima evoluție din istoria clubului în campionatul ligii secunde, FCM Dorohoi a început cu stângul meciurile oficiale ale noului sezon. Echipa din județul Botoșani a pierdut cu 2-0 meciul din turul IV al Cupei României cu Cetatea Târgu Neamț, iar acum așteaptă debutul în Liga 2.

Cu o echipă restructurată din temelii și mizând pe foarte mulți tineri fără experiență, antrenorul Vespazian Colban are misiune grea contra Unirii Slobozia, ocupanta locului 3 în campionatul trecut, însă acesta va fi doar începutul, FCM Dorohoi urmând a se lupta pentru menținerea în acest eșalon.

Colban, care la început nu a fost de acord cu noua strategie a clubului, fapt ce a dus la demisia sa pentru o scurtă perioadă de timp, a declarat că singura modalitate ca FCM Dorohoi să se salva de la retrogradare se leagă de retragerea unor echipe din campionat. „Eu îmi doresc ca pe parcurs să se mai retragă din echipe pentru a nu retrograda nicio formație și pentru a avea succes această nouă politică a clubului, de a merge doar pe mâna tinerilor. Doar așa cred că ne vom atinge obiectivul”, a spus Colban, citat de monitorulbt.ro.

Partida dintre FCM și Unirea Slobozia va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe Stadionul „Municipal” din Dorohoi.

Lotul Dorohoiului pentru noul sezon este următorul:

Vasile Prisacă, Ciprian Ungureanu, Mihai Listaru – portari
Stefan Nicolae, Adrian Cososchi, Gabriel Luca, Sebastian Ursachi, Robert Chiorescu – fundași
Adrian Amarinei, Ciprian Orășanu, Dante Mihalachi, Flavius Șuiu, Bogdan Lumaicu, Claudiu Juncănaru, Alexandru Ghiviziu, Alexandru Vrabie, Dragoș Barabaș, Aurel Vlaicu – mijlocași
Natanael Pavăl, Dragoș Mateiuc, Robert Grumezescu, Eduard Sandu – atacanți


Știai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului din ligile inferioare?

Marius ANGHEL 28 Aug. 2014, 16:42 Liga 2
Pe aceeași temă