CNSL le-a dat dreptate! FC Botoșani așteaptă decizia în cazul litigiului cu Rapid CFR

Marius ANGHEL 09 Mar. 2013, 11:57 Liga 2
CNSL le-a dat dreptate!** FC Botoșani așteaptă decizia în cazul litigiului cu Rapid CFR

FC Botoșani a obținut o primă victorie în litigiul pe care îl are cu Rapid CFR Suceava și așteaptă judecarea cazului de către Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal.

Camera Națională de Soluționare a Litigiilor a dat câștig de cauza clubului FC Botoșani în litigiul cu Rapid CFR Suceava. Sucevenii au făcut recurs, dar tot FC Botoșani a avut câștig de cauză. După victoria obținută la CNSL, conducerea clubului FC Botoșani s-a adresat Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal care urmează să decidă dacă roș-alb-albaștrii vor obține cele trei puncte pierdute pe teren în meciul cu Rapid CFR Suceava.

„Am făcut memoriile necesare către Comisia de Disciplină, conform regulamentului. Așteptăm să ne anunțe când se va judeca. Și la CNSL și la Comisia de recurs deciile au fost în favoarea noastră. Ne-au dat dreptate că într-adevăr ceea ce am reclamat se confirmă. Nu e normal ca la acest nivel să joci cu opt jucători fără contract. Indiferent de decizia Comisiei de Disciplină, pe noi ne interesează să câștigăm toate meciurile din acest retur”, a spus Cornel Șfaițer, președintele clubului FC Botoșani.

FC Botoșani a debutat cu stângul în acest sezon competițional pierzând pe teren propriu în fața formației Rapid CFR Suceava. Ulterior, oficialii clubului FC Botoșani au aflat că Rapid CFR Suceava a folosit în acel meci numai puțin de opt jucători care nu aveau contractele înregistrate de la FRF. FC Botoșani a profitat de acest lucru și s-a adresat Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor, reușind să obțină un verdict favorabil.

Meci infernal la Suceava

În prima etapă a returului, FC Botoșani va sta după care în etapa a doua va întâlni chiar pe Rapid CFR Suceava. Partida se va disputa pe stadionul Areni din Suceava iar oficialii botoșăneni se așteaptă la o atmosferă ostilă.

„Ne va aștepta un meci foarte greu la Suceava, în etapa a doua a returului. Chiar dacă la Suceava sunt mici probleme, asta nu înseamnă că la meciul cu noi nu își vor da viața pe teren. Am discutat cu jucătorii noștri și ei sunt conștienți că la Suceava nu va aștepta o partidă foarte grea și este foarte important să obținem victoria”, a mai precizat Cornel Șfaițer.

Sursa: Bt online

Marius ANGHEL 09 Mar. 2013, 11:57 Liga 2
Pe aceeași temă