Claudiu Niculescu s-a mulțumit și cu egalul în meciul cu CFC Argeș: ”N-am făcut un joc așa cum ne-am fi dorit. E un punct care va conta foarte mult”

Ovidiu BOICA 02 Oct. 2023, 20:08 Liga 2

Claudiu Niculescu s-a declarat satisfăcut pentru punctul obținut de echipa sa, CSC Șelimbăr, sâmbătă, la Mioveni, cu Campionii FC Argeș, scor 0-0 în etapa a 8-a a Ligii 2.

În schimb, antrenorul liderului Ligii 2 încă de la finalul etapei a 2-a nu a fost mulțumit de evoluția jucătorilor săi, într-un meci în care gazdele consideră că ar fi trebuit să primească două penalty-uri.

”Mă așteptam să avem un meci greu astăzi (n.r. sâmbătă), împotriva unui adversar care a anunțat, la începutul sezonului, ca obiectiv promovarea în prima ligă. Are jucători cu experiență, mulți dintre ei în liga întâi. N-am făcut un joc așa cum ne-am fi dorit. Adversarul ne-a înghesuit puțin, în repriza secundă, în propria noastră jumătate de teren, dar până la urmă am reușit să încheiem jocul cu bine, să rămânem cu lucrul cel mai important și anume că am reușit să plecăm cu un punct de aici, de la Mioveni, un punct care va conta foarte mult în economia clasamentului”, a declarat Niculescu.

Claudiu Niculescu, după egalul cu CFC Argeș: ”Ne-am speriat puțin în prima repriză”

Antrenorul Șelimbărului a recunoscut că jucătorii săi au început meciul mai timorați, dar spune că și-au revenit pe parcurs: ”Ne-am speriat puțin în prima repriză, în primele 15-20 de minute. După aceea, am reușit să echilibrăm jocul. N-a fost ceea ce mi-am dorit, mă refer din punct de vedere al jocului, dar acum să nu-l mânii pe Dumnezeu, am încheiat jocul cu un rezultat de egalitate care ne-aduce acel punct care ne va folosi în viitorul apropiat.”

CSC Șelimbăr în meciul cu CSC Șelimbăr: Al. Roșca – Palmeș, Lumbu, Natea, Fl. Mitrea – Tud. Călin, Panos (Al. Luca 69′) – Monea (Berisha 69′), I. Năstăsie (cpt.)(Schieb 59′), Rodri Hermando – Rotund (C. Soare 59′). Rezerve neutilizate: Mitrovic – Ct. Alexe, R. Crișan, Mouasso, Vînău.

Urmează meciul cu Unirea Slobozia pentru CSC Șelimbăr

În etapa viitoare, la Cisnădie, se vor întâlni primele două clasate, CSC Șelimbăr și Unirea Slobozia.

Claudiu Niculescu a afirmat că jucătorii săi vor avea de înfruntat o echipă foarte bine organizată defensiv și încă nu știe cum va aborda meciul de pe ”Măgura”, dar importantă este obținerea celor 3 puncte.

”E clar că vom face tot ce depinde de noi pentru a câștiga meciul. Ne așteaptă un meci extrem de greu, un meci împotriva unui adversar care e foarte bine organizat din punct de vedere defensiv. Îl cunosc foarte bine pe Adi Mihalcea, un antrenor foarte bun, care a jucat în Italia. Nu știu, vom vedea la ora jocului cum va arăta (n.a. meciul), cum se va juca, dacă se va juca închis sau deschis, dar ideea este că băieții vor face tot ceea ce va depinde de ei pentru a câștiga”, a adăugat antrenorul ”călăreților roșii”.

În etapa a 7-a, CSC Șelimbăr și-a jucat menținerea pe locul 1 în meciul cu Gloria Buzău, adversar care avea două puncte în spate înaintea partidei. Sibienii s-au impus cu 2-1 atunci și s-au distanțat la cinci puncte de buzoieni. Acum au tot două puncte în fața ialomițenilor de la Slobozia.

Declarațiile date de Claudiu Niculescu după CFC Argeș – CSC Șelimbăr 0-0:

Foto: Gabriel Neacșu / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-si-csc-selimbar-au-remizat-fara-goluri-19287151

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-beza-reclama-arbitrajul-dupa-remiza-cu-selimbar-ultima-sa-echipa-actualul-lider-al-ligii-2-cand-joaca-fc-arges-arbitrajele-sunt-subiective-nu-sunt-obiective-sunt-echipa-care-in-tre-19287419

https://liga2.prosport.ro/special/live-text/liga-2-etapa-8-cinci-meciuri-incep-la-ora-11-00-19287082

Ovidiu BOICA 02 Oct. 2023, 20:08 Liga 2
Pe aceeași temă