Claudiu Niculescu, frustrat după ce CS Mioveni n-a înscris acasă nici cu ”U” Cluj și a înregistrat încă o înfrângere: ”Noi am fost cu ocaziile, ei, la primul șut mai sănătos pe poartă, au marcat un eurogol”

Marius ANGHEL 26 Oct. 2020, 20:58 Liga 2
Claudiu Niculescu, frustrat după ce CS Mioveni n-a înscris acasă nici cu ”U” Cluj și a înregistrat încă o înfrângere: ”Noi am fost cu ocaziile, ei, la primul șut mai sănătos pe poartă, au marcat un eurogol”

CS Mioveni nu a câștigat nici al patrulea meci desfășurat pe teren propriu în acest sezon și continuă să aibă cel mai prost atac din campionat, cu doar trei goluri înscrise în opt partide disputate. Cu 1-0 au pierdut argeșenii cu ”U” Cluj, în etapa a 9-a a Ligii 2, după ce ardelenii au marcat printr-o super-execuție a lui Negrean în repriza a doua.

După o primă repriză controlată în mare parte și cu două ocazii ratate de Negruț și Rusu, CS Mioveni a început mai modest partea a doua, a încasat gol la ”bomba” în vinclu a lui Alexandru Negrean, iar apoi n-a fost în stare să egaleze, la puținele ocazii create neputându-l învinge pe veteranul Vâtcă.

Claudiu Niculescu: ”Trebuie să fim mult mai concentrați în fața porții. Ocazii am avut”

La finalul partidei de la Mioveni, antrenorul Claudiu Niculescu a vorbit despre frustrare și faptul că jucătorii săi se blochează în fața porții adverse, unde în acest sezon au înscris doar de trei ori în opt meciuri jucate în acest sezon.

”Frustrarea este mare, pentru că, cel puțin în prima repriză, am controlat jocul, am avut și două ocazii mari de a marca. Noi am fost cu ocaziile, ei, la primul șut mai sănătos pe poartă, au marcat un eurogol. Trebuie să fim mult mai concentrați în fața porții. Ocazii am avut. Trebuie să fim mult mai concentrați în fața porții, să băgăm mingea în poartă, pentru că, uite, trec etape și nu adunăm puncte. Dar, nu avem alteceva de făcut acum decât să ridicăm privirea din pământ. Peste trei zile, la 72 de ore, ne așteaptă iarăși alt meci, important, foarte important și trebuie să ne refacem în primul rând din punct de vedere psihic, pentru că, i-am văzut, sunt căzuți puțin în vestiar. E normal să fie așa. Ăsta este fotbalul”, a spus Niculescu la microfonul DigiSport.

  • 0-0 cu SCM Gloria Buzău, 0-1 cu Metaloglobus, 0-0 cu Turris Oltul Turnu Măgurele și 0-1 cu Universitatea Cluj sunt rezultatele înregistrate de CS Mioveni pe teren propriu în acest sezon de Liga 2.

Antrenorul Mioveniului crede încă în promovare: ”Nu trebuie să cedăm, pentru că primul nostru obiectiv a fost să ne calificăm în play-off”

Antrenorul Mioveniului rămâne optimist că echipa sa poate prinde play-off-ul de promovare și a avut cuvinte de laudă pentru liderul U Craiova 1948 SA.

”Lupta la promovare este încinsă. Favoritele sunt primele echipe din clasament, dar mai sunt destule etape până la play-off. Craiova are un început foarte bun. Ce început, că deja e la jumătatea sezonului. Au un joc bun. Craiova s-a desprins puțin în fruntea clasamentului, dar nu trebuie să cedăm, pentru că primul nostru obiectiv a fost să ne calificăm în play-off. Cred că încă este posibil în acest moment, nu este nimic pierdut, dar, dacă nu băgăm mingea în poartă, e greu să adunăm puncte. Spec că vor veni și golurile etapele viitoare, pentru că au trecut atâtea etape, ne creem ocazii și, din păcate, nu reușim să introducem mingea în poartă din ultimii metri. De asta este frustrarea mare. Probabil e și un ușor blocaj, dar trebuie să mergem înainte, să nu cedăm în niciun moment”, a mai declarat Claudiu Niculescu.

Cu doar două puncte acumulate în patru meciuri disputate pe teren propriu în acest sezon, CS Mioveni se află pe locul 19 din 21 în clasamentul special al meciurilor de acasă. Doar Reșița (1 punct) și Pandurii (0 puncte) sunt mai slabe.

În clasamentul general, CS Mioveni ocupă locul 11, cu 10 puncte și golaveraj 3-3. Următorul meci îl are programat joi, de la ora 18:30, la Buftea, cu Rapid, restanță din etapa a 8-a. În runda a 10-a, argeșenii joacă duminică, de la ora 11:30, la Farul Constanța.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Marius ANGHEL 26 Oct. 2020, 20:58 Liga 2
Pe aceeași temă