Claudiu Niculescu, dezamăgit de jucătorii săi după eșecul cu Dumbrăvița: ”Deși i-am avertizat toată săptămâna, reacția lor nu a fost cea așteptată”

Ovidiu BOICA 04 Dec. 2022, 13:03 Liga 2
Claudiu Niculescu, dezamăgit de jucătorii săi după eșecul cu Dumbrăvița: ”Deși i-am avertizat toată săptămâna, reacția lor nu a fost cea așteptată”

Claudiu Niculescu s-a arătat dezamăgit de evoluția jucătorilor săi și, bineînțeles, de rezultatul din meciul cu formația din Dumbrăvița.

CS Comunal Șelimbăr a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, la Râmnicu Vâlcea, cu scorul de 0-3, jocul cu timișenii, în etapa a 16-a a Ligii 2, ultima programată în 2022. Rezultatul și mai ales diferența mare de goluri au fost surprinzătoare, având în vedere clasarea celor două echipe înainte de desfășurarea partidei.

Claudiu Niculescu, după eșecul cu Dumbrăvița: ”Nu am reușit să ne mobilizăm așa cum mi-aș fi dorit”

Claudiu Niculescu a reamintit, după joc, că i-a avertizat pe jucătorii săi că nu va fi deloc un meci ușor cu Dumbrăvița și că aceștia trebuie să înțeleagă că, fără ”multă muncă, concentrare și determinare” este greu să câștigi un joc, indiferent de adversar.

”Din păcate, nu am reușit să ne mobilizăm așa cum mi-aș fi dorit pentru acest meci, după victoria din etapa trecută cu FK Miercurea Ciuc. Deși i-am avertizat toată săptămâna pe băieți, reacția lor nu a fost cea așteptată de mine, din păcate nu a fost așa. Sunt dezamăgit de rezultat și de joc, speram ca victoria de la Miercurea Ciuc să reprezinte declicul, însă, din păcate, nu a fost așa. Jucătorii trebuie să înțeleagă că fără multă muncă, concentrare și determinare, este greu să câștigi un meci indiferent de numele adversarului”, a declarat Niculescu, aflat la primul eșec pe banca sibienilor, după o remiză (0-0 cu CSM Slatina) și o victorie (2-1 la FK Miercurea Ciuc).

CS Comunal Șelimbăr în eșecul cu Dumbrăvița: Silveanu – Monea (Arhirii 64′), R. Crișan, Dandea (cpt.), Riza – Al. Luca (Tud. Man 87′), Cărăruș, Buzan (Raicea 46′), Oct. Ursu (Mir. Manole 64′), Cîrstean – Ciocâlteu. Rezerve: Mitrovic – Vișa, Natea, Curtean, Rob. Boboc.

Șelimbărul continuă încă o săptămână cu antrenamente, înainte de vacanța de iarnă

Antrenorul Șelimbărului a vorbit și despre programul din perioada imediat următoare al echipei.

”Pentru noi, urmează încă o săptămână de antrenamente. Se va face o analiză la tot ceea ce s-a întâmplat din startul sezonului și până în prezent și vom vedea ceea ce avem de făcut. Cert este că ne dorim să progresăm și că nu ne mulțumește situația în care ne aflăm acum”, a spus Niculescu.

CS Comunal Șelimbăr termină anul 2022 pe locul 12 în Liga 2, cu 21 de puncte acumulate în 16 meciuri. Campionatul se va relua în ultimul weekend din luna februarie a anului 2023, iar echipa sibiană mai are din sezonul regular de jucat cu Poli Iași (deplasare), Dinamo (acasă) și Unirea Constanța (deplasare).

Foto: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-cea-mai-bine-clasata-echipa-timiseana-la-final-de-2022-cosmin-stan-dupa-victoria-cu-selimbar-ne-pare-rau-ca-luam-pauza-am-facut-cel-mai-bun-joc-din-acest-campionat-19255864

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calaretii-rosii-din-selimbar-trantiti-de-pe-cal-de-timisenii-de-la-dumbravita-echipa-lui-claudiu-niculescu-umilita-pe-teren-propriu-la-ultimul-joc-in-2022-19255678

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-ultima-etapa-din-2022-sapte-meciuri-se-disputa-de-la-ora-1100-podiumul-poate-suferi-modificari-dar-vor-fi-schimbari-si-pe-celelalte-locuri-de-play-off-19255585

Ovidiu BOICA 04 Dec. 2022, 13:03 Liga 2
Pe aceeași temă