Claudiu Niculescu are doar varianta victoriei cu Metaloglobus, după ce CS Mioveni a remizat fără gol în primele trei etape. Ce spune despre startul modest de sezon și ultimele noutăți din lot

Marius ANGHEL 17 Sep. 2020, 13:00 Liga 2
Claudiu Niculescu are doar varianta victoriei cu Metaloglobus, după ce CS Mioveni a remizat fără gol în primele trei etape. Ce spune despre startul modest de sezon și ultimele noutăți din lot

Dorit de suporterii Universității Cluj la echipa pe care o susțin, pentru a-i lua locul lui Adrian Falub, Claudiu Niculescu va continua ca antrenor la CS Mioveni, unde are ca obiectiv promovarea în Liga 1, însă unde după primele trei etape înregistrează doar trei puncte. Argeșenii au remizat la scorul de 0-0 în primele trei partide din acest nou sezon, cu ASU Poli, SCM Gloria Buzău și Unirea Slobozia, iar în runda următoare joacă pe teren propriu, dar întâlnesc un adversar incomod.

Claudiu Niculescu, despre jocul cu Metaloglobus: ”Ne aşteaptă un meci extrem de dificil. Întâlnim o echipa bine organizată”

Sâmbătă, de la ora 11:00, CS Mioveni o întâlnește acasă pe Metaloglobus București. Claudiu Niculescu prefațează acest joc cu trupa din Capitală, care nici ea nu are un star prea bun de sezon. În cele două meciuri jucate până acum a acumulat două puncte, după 2-2 la Turris Oltul, într-o partidă în care a revenit de la 0-2, deși era în inferioritate numerică, și 1-1 cu Concordia Chiajna.

”Ne aşteaptă un meci extrem de dificil. Întâlnim o echipa bine organizată, care are în componenţă jucători foarte-foarte buni, pe care îi cunosc foarte bine şi nu este vorba numai de fraţii Herea. Sunt şi alţii… Dar cred că noi suntem pregătiţi 100 la sută pentru acest joc şi nu concepem să ieşim de pe teren fără cele trei puncte, pentru că altă variantă la acest meci nu avem”, a spus Claudiu Niculescu pentru csmioveni.ro.

Niculescu explică de ce CS Mioveni are un start modest de nou sezon

După remiza de la Slobozia și începutul modest de sezon, Claudiu Niculescu și conducerea clubului au fost băgați în ședință de primarul Ion Georgescu, cel care în play-off și după ratarea promovării amenința și susținea că nu mai susține echipa și că îi retrage finanțarea. S-a decis ca Niculescu să rămână, însă i s-a transmis că trebuie să câștige neapărat meciul cu Metaloglobus.

Niculescu a vorbit și despre atmosfera din cadrul lotului după cele trei meciuri în care jucătorii săi nu au reușit să marcheze un gol.

”Atmosfera, în ciuda faptului că nu am reuşit să câştigăm până acum, este bună şi asta îmi dă încredere că va fi bine ceea ce urmează în continuare. O repet, este greu pentru noi, pentru că nu am avut decât șapte zile la dispoziţie între sezoane să fac pregătire cu ei, au plecat foarte mulţi jucători, iar cei pe care i-am adus au venit pe parcurs şi până se creează acele relaţii de joc trebuie timp. Cu răbdare, vom forma o echipă competitivă, împreună, cei care au venit cu cei care au rămas, şi vom avea rezultate. Este greu şi pentru că nou-veniţii nu au fost tocmai OK cu pregătirea fizică, dar eu îi cunosc şi ne vor ajuta în acest sezon”, a explicat Claudiu Niculescu.

CS Mioveni nu a încheiat campania de achiziții. Niculescu: ”Mai aştept unul sau doi jucători”

Antrenorul Mioveniului a vorbit și despre ultimii doi jucători legitimați, Marius Chindriș (ex Farul, unde nu apucase să joace după ce semnase în această vară) și Dorinel Oancea (ex Campionii FC Argeș), dar și despre cei doi fotbaliști străini aflați în lot și care vor fi păstrați. Campania de achiziții nu s-a încheiat, anunță Niculescu.

”Au mai venit patru jucători săptămâna trecută. Pe Chindriş şi Oancea îi cunosc foarte bine. Chindriş a avut evoluţii bune şi la UTA, când a jucat acolo, de-aia l-am şi adus aici. Am mare încredere că că ne va ajuta şi el, şi Oancea. Ethan şi Garutti sunt jucători pe care i-am văzut pe imagini video şi mi-a plăcut de ei. Ne pot ajuta!

Sunt mulţumit de echipa pe care o avem acum, uşor-uşor ne dăm drumul la joc, pe trebuie puţin timp pentru adaptarea şi integrarea tuturor. Eu sper să se întâmple acest lucru repede, pentru că nu e timp, meciurile sunt unele după altele. Cu muncă, pasiune şi atitudine potrivită trecem peste această perioadă mai grea. Lotul nu este definitivat 100 la sută, mai aştept unul sau doi jucători, sper să rezolvăm transferurile zilele astea, iar cu aceştia lotul va fi complet, a spus Niculescu despre ultimii patru jucători veniți la echipă și despre lot.

După trei etape desfășurate din acest sezon de Liga 2, CS Mioveni ocupă locul 13 din 21, cu trei puncte, la fel ca ”U” Cluj și CSM Reșița, pe care le devansează datorită golaverajului mai bun. În etapa a 4-a, CS Mioveni joacă pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 11:00, cu Metaloglobus București, ocupanta locului 16, cu două puncte acumulate în două jocuri.

CS Mioveni a făcut în această săptămână poza de grup, cu jucătorii și stafful tehnic, pentru prima parte a sezonului Ligii 2, ediția 2020/2021:

Foto: Petronel Tudor (Info Ialomița) șiCS Mioveni

Marius ANGHEL 17 Sep. 2020, 13:00 Liga 2
Pe aceeași temă