Claudiu Niculescu a rămas uimit la revenirea în Ghencea: ”Este cel mai frumos stadion din țară în acest moment, cu un gazon excepțional.” Cum a comentat remiza cu echipa lui Oprița și ce a spus LLullaku despre problemele din atac ale Concordiei

Marius ANGHEL 29 Oct. 2021, 21:28 Liga 2

Concordia Chiajna a avut destule ocazii de a marca în Ghencea, în meciul cu Steaua, însă partida din debutul etapei a 12-a a Ligii 2 s-a terminat fără goluri, scor 0-0. Echipa ilfoveană suferă în atac în ultima perioadă, chiar dacă are în ofensivă jucători experimentați ca Azdren LLullaku, Hamza Younes, Adrian Voicu sau Valentin Balint.

Claudiu Niculescu, după meciul cu Steaua: ”Singurul lucru negativ din această seară este că nu am plecat cu trei puncte”

Llullaku (7) și Dușmanu (25) au semnat marile situații de gol în prima repriză, însă de fiecare dată Bălbărău s-a opus. În partea secundă, Nini Popescu (68), Voicu (79) și Lazăr (84) au avut ocazii, însă mingea n-a intrat în poartă.

După joc, antrenorul Claudiu Niculescu s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale.

”A fost primul nostru meci contra unei echipe de play-off. Ne-am descurcat bine și, din păcate, singurul lucru negativ din această seară este că nu am plecat cu trei puncte”, a spus antrenorul Concordiei la microfonul DigiSport.

Niculescu, impresionat de stadionul Steaua: ”Este cel mai frumos stadion din țară în acest moment, cu un gazon excepțional”

Fostul dinamovist a rămas impresionat de stadionul Steaua și de gazonul său. Și-a adus aminte de derby-urile Steaua – Dinamo din Ghencea și a făcut o comparație cu jucătorii din prezent.

”Chiar vorbeam cu Gabi Boștină și Oprița înainte de meci, că nu am apucat, din păcate, să jucăm și noi pe un astfel de teren. Din punctul meu de vedere, cred că este cel mai frumos stadion din țară în acest moment, cu un gazon excepțional. Erau dueluri încrâncenate. Asta vorbeam și făceam, așa, o glumă, că uite acum ce posibilitate au acești copiii, din această generație, să joace pe un astfel de stadion, și pe ce jucam noi aici, în Ghencea, că am prins două sau trei derby-ul aici, cu stadionul arhiplin, dar terenul era plin de apă, de noroi. Iată acum cum arată! Sunt amintiri, dar până la urmă sunt doar amintiri și doar atât. Dacă ar fi după mine, mâine aș face un stadion nou și pentru Dinamo. Nu depinde de mine asta, nu depinde de conducerea clubului, de suporteri”, a mai spus Claudiu Niculescu.

Azdren Llullaku: ”Trebuie să fim conștienți că atunci când avem o ocazie trebuie să băgăm mingea în poartă”

Despre meciul cu Steaua a vorbit și atacantul Azdren Llullaku (33 de ani), fost golgheter al Ligii 1. Acesta a reclamat faptul că echipa sa nu reușește să se concentreze cum ar trebui la finalizare, aceasta fiind și principala sa problemă.

”Nu prea suntem lucizi în fața porții. Ne apărăm foarte bine, suntem o echipă bine organizată, e greu să ne dai gol, dar, din păcate, nici nu reușim să înscriem. Trebuie să lucrăm, trebuie să fim conștienți că atunci când avem o ocazie trebuie să băgăm mingea în poartă. Noi am venit aici să câștigăm trei puncte. Din păcate, nu a fost așa, dar tot suntem în obiectiv, acolo sus, mai sunt multe meciuri și cred că suntem o echipă foarte bună, foarte bine organizată și cred că o să avem rezultate bune în următoarele meciuri. Cu Astra o să întâlnim niște copiii care lucrează foarte mult. M-am uitat la multe meciuri de-ale lor. Noi trebuie să fim ceea ce am arătat și în seara asta, doar că trebuie să înscriem. Atâta tot”, a spus Llullaku, utilizat în 10 meciuri din cele 12 în acest sezon de Liga 2, doar în patru a început ca titular și a marcat două goluri, cu Csikszereda (3-0) și Brăila (2-0).

Concordia Chiajna riscă să pice pe locul 4

Concordia Chiajna a acumulat 27 de puncte după remiza cu Steaua, a egalat ”U” Cluj (locul 2), însă nu o devansează, având un golaveraj mai slab. Trupa ilfoveană riscă să pice de pe locul 3 până la finalul etapei a 12-a, dacă FC Hermannstadt câștigă mâine la Brașov.

În etapa a 13-a, Concordia o întâlnește pe teren propriu pe Astra, la 9 noiembrie, de la ora 19:30.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Marius ANGHEL 29 Oct. 2021, 21:28 Liga 2
Pe aceeași temă