Claudiu Niculescu a definitivat programul de pregătire. Poli Iași va efectua două cantonamente, unul în țară și unul în Bulgaria

Narcis POHOAȚĂ 16 Jun. 2022, 14:18 Liga 2
Claudiu Niculescu a definitivat programul de pregătire. Poli Iași va efectua două cantonamente, unul în țară și unul în Bulgaria

Claudiu Niculescu a intrat în pâine la Poli Iași! După ce marți seară a condus un prim antrenament pe sinteticul de pe stadionul Tineretului, ieșenii s-au mutat, de miercuri, la Miroslava.

Întrucât cele două terenuri de iarbă din Complexul Sportiv ”Emil Alexandrescu” din Copou sunt refăcute în această perioadă, antrenamentele vor fi efectuate pe stadionul echipei din Liga 3 Știința Miroslava, de la Uricani. Aceasta a fost varianta finală pentru care a optat antrenorul Claudiu Niculescu.

Primul stagiu de pregătire al Politehnicii Iași, la Piatra Neamț

Ieșenii se vor pregăti la Miroslava până la sfârșitul săptămânii viitoare, urmând ca luni, 27 iunie, să plece pentru un prim stagiu centralizat la Piatra Neamț.

Echipa din Copou va sta cantonată sub Pietricica până pe 2 iulie, iar antrenamentele vor fi efectuate la baza sportivă folosită de clubul din Liga 3 ACSM Ceahlăul.

Până la plecarea la Piatra Neamț, antrenorul Claudiu Niculescu și-a planificat și trei meciuri școală la Miroslava, în zilele de 18, 22 și 25 iunie, partide în care vor fi evaluați jucătorii români și străini aflați în probe. Cei care vor fi fi păstrați vor face deplasarea sub Pietricica, pentru primul stagiu al verii.

Patru meciuri amicale la Bansko, în Bulgaria

Poli va reveni acasă de la munte pe 2 iulie, iar pe 8 se va pleca în cel mai important cantonament al verii, programat în stațiunea bulgară Bansko.

Moldovenii se vor pregăti în Bulgaria până pe 21 iulie, iar în acest interval vor disputa patru meciuri amicale, adversarii nefiind încă stabiliți.

Caută antrenor de portari

Stafful lui Claudiu Niculescu încă nu a fost definitivat, ieșenii fiind în căutarea unui antrenor de portari.

Secunzii lui Niculescu vor fi Cornel Dobre, cel care l-a însoțit peste tot pe unde a mers, și Mugur Cornățeanu, iar preparator fizic a fost adus Lucian Turcu, cel care a colaborat cu Niculescu și la Concordia Chiajna.

Până la găsirea unui antrenor de portari, singurul post din staff încă neacoperit, de pregătirea goalkeeperilor se ocupă Nelu Câmpeanu, antrenor de portari în cadrul Academiei.

Imagini de la antrenamentul desfășurat de Poli Iași în ziua de 15 iunie 2022:

Foto și video: Politehnica Iași

Narcis POHOAȚĂ 16 Jun. 2022, 14:18 Liga 2
Pe aceeași temă