CJ Constanța negociază preluarea Farului! Nedelcu a refuzat prima ofertă

05 Jun. 2012, 14:39 Liga 2
CJ Constanța negociază preluarea Farului!** Nedelcu a refuzat prima ofertă

Echipa fanion a litoralului, Farul Constanța, ar putea fi preluată de către Consiliul Județean, care ar deveni astfel singura instituție publică de acest nivel din țară patronată de echipă de fotbal. Deocamdată, părțile nu s-au înțeles, cum altfel, asupra banilor, dar negocierile există, iar intențiile sunt cât se poate de serioase. Negocierile vin și pe fondul interesului pe care au început să îl arate brusc, față de Farul, diverși candidați la funcții publice.

Potrivit surselor noastre, patronul „rechinilor”, Giani Nedelcu, i-a cerut președintelui Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, 1 milion de euro pe loc sau 1,5 milioane de euro eșalonați pe trei ani, în schimbul controlului total asupra Farului.

În schimb, șeful CJC se oferă ca județul să preia un pachet majoritar de acțiuni, respectiv 55%, urmând ca Farul să meargă mai departe atât cu actualul patron Nedelcu, cât și cu instituția Consiliului Județean ca finanțatori. Giani Nedelcu a refuzat însă oferta lui Nicușor Constantinescu, mergând pe principiul totul sau nimic.

Deocamdată, discuțiile sunt abia la început, existența negocierilor dintre Farul și CJC fiindu-ne confirmată chiar de către finanțatorul „rechinilor”, Giani Nedelcu. „Da, a existat, vineri (1 iunie a.c.- n.red.), o discuție de principiu cu președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, privind Farul Constanța, dar nu s-a concretizat, deocamdată, nimic. Vom relua negocierile pe 12 iunie, când mă întorc din concediu, nu am mai multe detalii să vă dau acum.”, a declarat Giani Nedelcu.

Potrivit acestuia, este prima întâlnire de acest gen între club și conducerea CJC, neexistând, până acum, vreo intenție asemănătoare și din partea Primăriei Constanța. Dacă negocierile dintre Farul și CJC se vor finaliza în vreun fel, rămâne de văzut. Deocamdată, stadionul echipei de fotbal va intra în reparații, în această vară, după cum ne-a mai spus același Giani Nedelcu.

Sursa: Replica

05 Jun. 2012, 14:39 Liga 2
Pe aceeași temă