Ciprian Rus transmite că UTA e nerăbdătoare să înceapă play-off-ul. ”Trebuie să demonstrăm încă o dată că suntem cei mai buni”

Marius ANGHEL 09 Jul. 2020, 10:17 Liga 2
Ciprian Rus transmite că UTA e nerăbdătoare să înceapă play-off-ul. ”Trebuie să demonstrăm încă o dată că suntem cei mai buni”

UTA revine astăzi, de la ora 17:30, pe gazon, pentru un meci oficial după o pauză de aproape 4 luni, adversar fiindu-i Turris Oltul Turnu Măgurele, o echipă clasată în acest moment pe poziția a treia în play-off-ul Ligii 2 și care a desfășurat deja un prim joc, vinerea trecută, cu Campionii FC Argeș, scor 0-0.

Căpitanul Ciprian Rus a urmărit Turris Oltul și în meciul din prima etapă a play-off-ului, cu Argeșul, și spune că UTA e pregătită se startul play-off-ului, după ce debutul cu Petrolul a fost ratat din cauza cazurilor de COVID-19 de la ploieșteni. ”Suntem în fața unui meci foarte important după o pauză destul de lungă. Suntem nerăbdători să redebutăm, suntem pregătiți, cum eram și pentru meciul cu Petrolul, dar s-au întâmplat lucruri care nu au ținut de noi. Ne bucurăm că de această dată vom reuși să jucăm, împotriva unei echipe puternice, agresive, pe care am văzut-o în meciul din prima etapă. Cei de la Turris au destule puncte forte, dar și multe slăbiciuni, pe care le-a analizat foarte bine >. Așadar, ne-am făcut temele pentru meciul de mâine (n.r. – astăzi). Îmi doresc să prind eu o zi bună, nu adversarii una proastă, vom încerca să păstrăm cele trei puncte la Arad”, a spus Rus, citat de Sport Arad, în conferința de presă de dinaintea partidei cu Turris Oltul.

Ciprian Rus, despre lipsa amicalelor: ”Nu o luăm de la zero, pentru că ne-am pregătit în toată această perioadă”

UTA, față de celelalte adversare din play-off, nu a jucat un meci nici măcar amical în această perioadă de pregătire. Atacantul echipei arădene nu știe dacă acest lucru afectează liderul Ligii 2.

”E clar că ne-au lipsit meciurile amicale cu echipe de un alt calibru, precum acela pe care trebuia să îl jucăm cu CFR Cluj. Dar, ne-am pregătit foarte bine în această perioadă, am fost receptivi și concentrați, avem încredere că ne putem îndeplini obiectivul. Nu o luăm de la zero, pentru că noi ne-am pregătit în toată această perioadă. Fie că am făcut-o pe internet sau cu un program separat, noi am fost în priză. În ceea ce privește titularizarea mea, doar > poate decide, important e ca echipa să câștige”, a mai spus Ciprian Rus, care a comentat și primele două rezultate înregistrate în play-off, 0-0 atât la Turris Oltul – Argeș, cât și la Mioveni – Rapid: ”La meciul de aseară (n.r. – de marți) am urmărit echipa Mioveniului, pentru că pe ei îi vom întâlni înainte de duelul cu Rapid. Am mai văzut că toată lumea vorbește de un 0-0 pentru UTA și probabil că este așa, însă doar dacă noi învingem mâine. Altfel, degeaba pierd adversarii puncte atâta timp cât noi nu câștigăm. Suntem la mâna noastră, nu ne interesează rezultatele altora.”

”Sincer, nu au fost multe discuții în vestiar după decizia de la TAS”

Ciprian Rus a transmis și că procesul pierdut de UTA la TAS împotriva FRF, privind recuperarea punctelor înjumătățite de federație înainte de startul play-off-ului, nu a afectat echipa. ”Sincer, nu au fost multe discuții în vestiar după decizia de la TAS, pentru că oricum noi trebuia să jucăm și să câștigăm pentru orgoliul nostru. Se înfruntă cele mai bune șase echipe în acest play-off și trebuie să demonstrăm încă o dată că suntem cei mai buni”, a mai spus, citat de Sport Arad, atacantul care a marcat 12 goluri în acest sezon de Liga 2, fiind al doilea marcator al echipei UTA, după Valentin Buhăcianu, care are 13 reușite.

În meciul din sezonul regulat dintre UTA Arad și Turris Oltul Turnu Măgurele, desfășurat în județul Teleorman, cele două echipe au remizat la scorul de 1-1. Arădenii au deschis scorul chiar prin Ciprian Rus, în minutul 54, în timp ce pentru Turris Oltul a punctat Sergiu Negruț, în minutul 77.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/laszlo-balint-inaintea-primului-meci-pe-care-liderul-uta-il-joaca-in-play-off-cu-turris-oltul-suntem-in-fata-unei-competitii-blitz-fulger-imi-doresc-foarte-mult-sa-iesim-castigatori-la-f-19138507

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/uta-a-dat-lovitura-are-in-premiera-sponsor-international-pentru-noul-sezon-valoarea-contractului-este-cea-mai-mare-din-istoria-clubului-batrana-doamna-de-mana-cu-danie-19138473

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-o-vede-pe-uta-fara-presiune-inaintea-meciului-cu-turris-oltul-cu-greu-mai-poate-pierde-locul-1-antrenorul-mizeaza-pe-o-victorie-la-arad-si-nu-stie-de-ce-jocul-a-fost-pr-19138447

Marius ANGHEL 09 Jul. 2020, 10:17 Liga 2
Pe aceeași temă