Cine promovează din Seria I? Unirea Slobozia, ACS Berceni și SC Bacău nu au cerut licență

Marius ANGHEL 01 Apr. 2014, 13:37 Liga 2
Cine promovează din Seria I?** Unirea Slobozia, ACS Berceni și SC Bacău nu au cerut licență

Gruparea din Liga I Corona Brașov și cluburile din Liga a II-a Unirea Slobozia, ACS Berceni, SC Bacău și FC Universitatea Craiova nu au depus documentația la FRF pentru obținerea licenței pentru ediția 2014-2015 a Ligii I, a comunicat marți agenției Mediafax Administrația de licențiere a federației.

Cluburile din Liga I și cele 12 din Liga a II-a care aveau șanse să evolueze în sezonul viitor al Ligii I aveau, conform regulamentului în vigoare, obligația să depună documentația completă la sediul FRF până la 31 martie.

Procesul de licențiere se va încheia la 2 mai pentru cluburile din Liga I și la 16 mai pentru cele din eșalonul secund. După aceste date grupările pot ataca deciziile Administrației de licențiere la TAS.

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunțat, luni, că nu vor fi operate modificări în ceea ce privește sistemul de licențiere, precizând că nu e normal să se ajungă la situații în care cluburile să nu își plătească jucătorii sau antrenorii.

La seminarul având ca temă „Licențierea cluburilor din Liga I”, reprezentanți ai cluburilor din Liga I, cu majoritate de voturi (cluburile Ceahlăul Piatra Neamț și FC Astra s-au abținut), au decis să solicite FRF demararea unei corespondențe cu UEFA în vederea renunțării la condiția licențierii pentru participarea la campionatul Ligii I, cu aplicare pentru ediția de campionat 2014/2015, urmând ca licențierea să se desfășoare numai pentru cluburile participante în competițiile europene.

Articol scris de Adrian ȚONE (Mediafax)

Marius ANGHEL 01 Apr. 2014, 13:37 Liga 2
Pe aceeași temă