”Cine e pe primul loc, Știința e!” Sărbătoarea din vestiarul Craiovei după victoria zdrobitoare cu Rapid | VIDEO

Andrei PREOTU 11 Oct. 2020, 01:51 Liga 2
”Cine e pe primul loc, Știința e!” Sărbătoarea din vestiarul Craiovei după victoria zdrobitoare cu Rapid | VIDEO

”FC U” Craiova a câștigat cu 5-0 derby-ul cu Rapid, în etapa a 7-a a Ligii 2, s-a distanțat la patru puncte în fruntea clasamentului și nu concepe să rateze a doua promovare consecutivă. După succesul incredibil contra giuleștenilor, în vestiarul oltenilor a fost sărbătoare.

”Cine e pe primul loc, Știința e”, a fost scandarea preferată a jucătorilor antrenați de Nicolo Napoli, după cele cinci goluri marcate împotriva Rapidului antrenat de Adrian Iencsi. Bradley Diallo (7), Radu Negru (22), Claudiu Bălan (45+2), Robert Răducanu (50) și din nou Claudiu Bălan (74) au marcat în meciul de la Severin.

Show în vestiarul Craiovei după victoria cu Rapid: ”Cine e pe primul loc, Știința e”

”Cine e pe primul loc, Știința e”, au scandat momente bune jucătorii lui Nicolo Napoli în vestiarul stadionului de la Drobeta Turnu Severin, bucuria fiind una imensă după ce echipa s-a distanțat în fruntea clasamentului din Liga 2. Chiar și atacantul Andrei Ciolacu nu și-a ascuns bucuria, deși atacantul a crescut și a jucat pentru Rapid și este cunoscut drept un fan al giuleștenilor.

U Craiova 1948 SA, care a eliminat-o și pe CSM Reșița în turul 3 al Cupei României, astfel că merge mai departe și în această comeptiție, are patru puncte în clasamentul Ligii 2 peste Metaloglobus și Rapid, după ce a ajuns la cinci victorii în primele șapte etape.

”FC U” Craiova și Metaloglobus sunt singurele echipe neînvinse din Liga 2 după șapte etape, cu mențiunea că bucureștenii au patru rezultate de egalitate, iar oltenii au două.

În etapa viitoare, Craiova stă, iar în runda a 9-a o va întâlnit pe Petrolul pe ”Ilie Oană”.

Andrei PREOTU 11 Oct. 2020, 01:51 Liga 2
Pe aceeași temă