Nicolo Napoli, după ce ”FC U” Craiova a umilit-o pe Rapid: ”Sunt aici pentru a încercat să fac un lucru bun cu Craiova noastră. Încercăm să ajungem în Liga 1, unde este locul nostru.” Mesajul pentru contestatarii săi

Marius ANGHEL 10 Oct. 2020, 23:30 Liga 2

Nici în vis ”FC U” Craiova nu credea că va câștiga de o asemenea manieră meciul cu Rapid, ocupanta locului 2 în Liga 2, la doar un punct în spatele ei. Oltenii au defilat cu echipa antrenată de Adrian Iencsi, au câștigat cu 5-0 și s-au distanțat în fruntea clasamentului după partida din etapa a 7-a.

Oltenii au avut o singură emoție în partida de la Severin, chiar în primul minut. După o pătrundere în careu a lui Drăghiceanu și o centrare în fața porții, Gugu a fost aproape de autogol, însă Popa a prins aproape de linie. Apoi a urmat golul lui Bradley Diallo (7) și ce a urmat a fost o execuție a giuleștenilor. Radu Negru (22), Claudiu Bălan (45+2), Robert Răducanu (50) și din nou Claudiu Bălan (74) au marcat în poarta amărâtului de Alexandru Tătaru pentru un 5-0 istoric împotriva Rapidului.

Nicolo Napoli, după ce Craiova a umilit Rapid: ”Băieții au meritat să câștige”

La final, antrenorul italian Nicolo Napoli a avut un discurs banal, așa cum are după fiecare partidă.

”Felicit băieții. Am făcut un meci foarte bun, am meritat această victorie. Am făcut o primă repriză foarte bună, dar, per total, a fost un joc foarte bun. Băieții au meritat să câștige meciul cu Rapid”, a spus Napoli la finalul jocului cu Rapid, la microfonul DigiSport.

Întrebat de situația sa, după ce la finalul partidei de la Recea a fost băgat în ședință de finanțatorul Adrian Mititelu, Napoli a spus că scopul lui este unul singur, de a duce Craiova în Liga 1. ”Nu mă interesează pe mine contestatarii. Eu sunt aici pentru a încercat să fac un lucru bun cu Craiova noastră. Încercăm să ajungem în Liga 1, unde este locul nostru”, a spus antrenorul echipei oltene.

Napoli vrea numai victorii în Liga 2: ”Încercăm să câștigăm toate jocurile”

În urma acestui succes, ”FC U” Craiova s-a distanța la patru puncte de următoarele două clasate, Metaloglobus și Rapid. În etapa a 8-a, echipa va sta, iar în cea de-a noua va întâlni la Ploiești pe Petrolul. ”Toate meciurile sunt dificile. Încercăm să câștigăm toate jocurile, dar eu cred că băieții fac un joc foarte bun de la meci la meci. Astăzi s-a văzut foarte bine. Cred să avem o bună posibilitate de a câștiga multe meciuri în acest campionat”, a mai spus Nicolo Napoli la finalul întâlnirii cu Rapid.

Cu 21 de goluri marcate, U Craiova 1948 SA are de departe cel mai bun atac din Liga 2, următoare clasată în acest top fiind Rapid, cu 14 goluri. Oltenii au 9 goluri primite.

Succesul cu 5-0 cu Rapid e primul meci din acest sezon pentru ”FC U” Craiova în care nu primește gol. Recea i-a dat trei goluri trupei oltene, care avea apărare de partea inferioară a clasamentului.

Foto: Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-rapid-de-la-ora-2045-primele-doua-clasate-din-liga-2-se-intalnesc-la-severin-19151899

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-7-runda-ciuntita-din-cauza-cazurilor-de-covid-19-care-au-luat-amploare-la-mai-multe-echipe-de-la-ora-1100-se-disputa-doar-doua-meciuri-19151736

Marius ANGHEL 10 Oct. 2020, 23:30 Liga 2
Pe aceeași temă