„Cine a făcut această nenorocire să plătească”

09 Aug. 2009, 17:21 Liga 2

 

Situația critică în care se află în momentul de față Gloria Buzău îi face pe mulți să-i cânte prohodul grupării din Crâng. Necazurile se țin lanț, iar la orizont nu se întrevede vreo speranță privind salvarea echipei. Mai mult, lista cu jucătorii aflați în litigiu cu clubul care este obligat să le achite datoriile, se mărește de la o zi la alta.

 

Astfel, după Nejneru, Vigariu, Stoicescu, Barbu și Mincă acum a mai apărut și portarul Arcaba, suma datorată acestora ridicându-se la aproximativ 70.000 de euro. Cum patronul echipei Costel Bucur a declarat răspicat că el nu achită nici un ban și nici nu vine nimeni de pe stradă să facă asta, atunci dezastrul este iminent.

 

Mai bine zis, Gloria riscă să devină doar o umbră în fotbalul românesc. “Din punct de vedere al organizării și problemelor financiare este un adevărat dezastru. Riscăm să nu mai avem echipă la Buzău. Buba o reprezintă alegerea jucătorilor precum și modul în care au fost încheiate contractele acestora. Evident unele în defavoarea clubului. Cine a făcut această nenorocire trebuie să plătească”, a subliniat Dan Tulpan.

 

Articol scris de: Adi SOARE
 

09 Aug. 2009, 17:21 Liga 2
Pe aceeași temă