Cinci absenți de la primul antrenament

06 Jul. 2009, 18:42 Liga 2

Astăzi, la ora 10:30, jucătorii fanionului s-au reunit la stadionul „Municipal” după trei săptămâni de vacanță sub comanda noilor tehnicieni Ștefan Apostol și Cornel Codreanu. La reunirea lotului s-au prezentat mai mulți jucători aflați în probe la FC Botoșani. Aceștia sunt: portarul Ardan Florin (Alexandria), fundașii: Ion Alexandru Marin (Rocar), Alecu Răzvan, Alexandrescu (ambii Intergaz), Tabără Ionuț (Aerostar Bacău) și atacantul Măgureanu (Victoria Brănești).

 

 

De la reunirea lotului au lipsit Ayres Simao, Ibrahim Kano (ambii își caută echipă în liga a doua din Germania) și Souleymane Keita (în probe la echipe din Franța), Vrabie și Ghiceanu și-au prelungit concediul cu câteva zile aflându-se în Muntenegru.

 

„Kano nu mai este jucătorul nostru. Lui i-a expirat contractul pe 1 iulie. Era un act adițional prin care contractul se prelungea automat cu încă doi ani, dar în anumite condiții. El este un fotbalist foarte bun, dar a avut multe ghinioane. Dacă ar fi un norocos, să nu mai aibă problemele pe care le-a avut, cred că va putea fi o opțiune bună pentru noi în continuare, însă rămâne să vedem ce va fi în continuare”, a declarat Valeriu Iftimie.

 

În zilele următoare conducerea FC Botoșani încearcă să mai aducă pe „Municipal” pe portarul Marc Alexandru și mijlocasul ofensiv Marius Novac, ambii de la Poli Iași plus înca 2,3 jucători din zona Brașovului. Mijlocașul Novac a mai fost la Botoșani timp de 2 zile, în pauza de iarnă și a jucat 30 de minute în amicalul cu Cetatea Suceava, meci câștigat de botoșaneni cu scorul de 2-1.
 

 

Sursă: sport.botosani.ro

06 Jul. 2009, 18:42 Liga 2
Pe aceeași temă