CFC Argeș a ajuns la trei meciuri la rând fără victorie în Liga 2. Impresiile lui Nicolae Dică după partida cu Slatina

Andrei PASCU 01 Sep. 2024, 17:51 Liga 2

Echipa Campionii FC Argeș a mers pe terenul celor de la CSM Slatina în etapa a 5-a din Liga 2. Întâlnirea cu gruparea din județul Olt a avut loc pentru piteșteni duminică și s-a terminat la egalitate.

CSM Slatina – CFC Argeș a consemnat un 0-0, iar la finalul întâlnirii antrenorul Nicolae Dică a tras concluziile. Dacă omologul său de pe banca Slatinei, Daniel Oprescu, a declarat că echipa sa merita să câștige, ”principalul” piteștenilor a punctat că rezultatul a fost unul echitabil.

CFC Argeș, trei partide la rând fără victorie în Liga 2. A remizat cu CSM Slatina

Nicolae Dică a atenționat că echipa din Slatina este una solidă, care arată bine în acest sezon, iar exact asta s-a întâmplat și duminică, în special în startul întâlnirii. Aștepta de la jucătorii săi să trateze cât se poate de serios întâlnirea și să aibă mai multă atitudine, să profite de minusurile adversarilor, să forțeze pentru încă un succes în Liga 2.

  • CFC Argeș, în partida cu CSM Slatina: Oncescu – Borța (Tofan 67′), G. Garutti, Esteban Orozco, Briceag (cpt.) – Seto (P. Petrescu 46′), Doukoure – Y. Pîrvu (Andr. Stoica 88′), Rob. Moldoveanu (P. Dulcea 67′), Buhăcianu – Mih. Roman (Rădescu 88′)
    Rezerve neutilizate: Straton – M. Tudose, Ghiocel, M. Dică

CFC Argeș putea primi gol și de la 11 metri, pentru că în minutul 45+2 CSM Slatina a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, dar Ionuț Năstăsie a ratat. Nicolae Dică se aștepta și se așteaptă mai mult de la fotbaliștii cu experiență, cu meciuri chiar și în SuperLiga României.

Un joc în care, în prima repriză, nu a fost prea bine, am intrat foarte rău în joc, ştiam că Slatina este o echipă care joacă foarte agresiv, care începe foarte bine jocul, am făcut un amical cu ea, înaintea începerii campionatului, am păţit acelaşi lucru.

I-am avetizat pe jucători, dar din păcate nu am intrat bine în meci în prima repriză. În a doua, în schimb, am început mai bine, ne-am creat ocazii de a marca, am dominat, ei ne-au pus probleme pe câteva contraatacuri, ştiam că asta vor face, din păcate n-am reuşit să câştigăm. Eu zic că rezultatul este echitabil, Slatina este o echipă bună, închegată, cu jucători care joacă de mult timp împreună, iar mai ales acasă sunt o echipă foarte bună.

Am spus-o, este un rezultat echitabil, nu meritam să câştigăm. Slatina a avut penalty ratat, am avut şi noi o bară, au avut şi ei ocazii pe contre, a doua repriză am avut şi noi, dar din păcate nu reuşim să marcăm”, a declarat Nicolae Dică, antrenorul echipei Campionii FC Argeş, conform News Flux.

Concluziile lui Nicolae Dică în urma partidei CSM Slatina – CFC Argeș

CFC Argeș are trei meciuri la rând fără victorie în Liga 2, anterior remizei cu CSM Slatian înregistrând două eșecuri, 0-1 cu FC Bihor Oradea și 0-1 cu FK Miercurea Ciuc. Momentan, piteștenii sunt pe locul 16 din 22 de echipe în Liga 2, cu 5 puncte, în urma a două eșecuri, două remize și o victorie.

În etapa a 6-a din Liga 2, Campionii FC Argeș va întâlni, pe teren propriu, Concordia Chiajna.

Nu sunt mulţumit de acest început de campionat, vreau mai multă personalitate de la jucători, mai mult curaj, pentru că am jucători cu experienţă la Liga 1 şi aş vrea să se vadă asta în meciuri. De asta i-am adus.

Vreau să vedem personalitate, curaj, să aibă plăcerea de a juca fotbal”, a mai spus Nicolae Dică.

Foto: News Flux

Andrei PASCU 01 Sep. 2024, 17:51 Liga 2
Pe aceeași temă