CFC Argeș își face lot experimentat și valoros. Dănuț Coman anunță: ”Vreau un lot bun!”

Andrei PASCU 11 Jun. 2024, 17:46 Liga 2
CFC Argeș își face lot experimentat și valoros. Dănuț Coman anunță: ”Vreau un lot bun!”

Cuplul Dănuț Coman – Nicolae Dică a dat drumul la treabă și încearcă să facă achiziții importante la Campionii FC Argeș. Cei doi au reușit să aducă jucători de când au ajuns în club, au prelungit câteva contracte, dar în continuare urmăresc câțiva fotbaliști.

Urmează schimbări majore la Campionii FC Argeș în pauza dintre sezoane, după finalul campionatului trecut de Liga 2, iar lotul va fi unul experimentat, piteștenii urmând să aducă, însă, și câțiva tineri de perspectivă.

CFC Argeș discută și pentru alți fotbaliști cu experiență în aceste zile

În sezonul următor, Campionii FC Argeș nu-și mai permite să rateze calificarea în play-off, după care promovarea și revenirea în SuperLiga României. Vor fi multe modificări, iar la nivelul conducerii a venit Dănuț Coman, după care a fost numit și Nicolae Dică antrenor.

Recent, fostul portar de la Rapid sau FC Argeș a afirmat că în continuare urmărește fotbaliști cu experiență, iar în zilele următoare este de așteptat ca și alți fotbaliști care au evoluat în SuperLiga României sezonul trecut să vină la Pitești.

Încercăm să facem temele cât mai bine și sunt convins că le vom face! Nu va fi ușor, dar sunt convins că vom reuși! N-am vreo emoție! Încercăm să aducem jucători cu experiență, dar vom aduce și copii. Nu e ușor să aduci jucători de prima ligă, pentru că e mirajul primei ligi, dar am încredere că vom face un lot bun, cu care să se batem pentru promovare.

Eu îmi doresc să avem un lot omogen, cu jucători de caracter. Nu o să putem să aducem nume extraordinar de mari din primul an, dar vreau să fac un lot bun, în care jucătorii să se bucure de fotbal, asta îmi doresc. Dacă ei se vor bucura de fotbal și nu se vor gândi că se trezesc la 7 dimineață, că la 11 e meciul, nu am emoții!

Sunt convins că vom face un lot bun, o familie, așa cum am creat peste tot, unde va fi o atmosferă bună, unde va fi profesionalism, iar rezultatele nu vor întârzia să apară”, a transmis Dănuț Coman, conform Sport Total FM.

Primele anunțuri făcute de CFC Argeș

Campionii FC Argeș s-a apucat serios de treabă și a anunțat a treia achiziție a verii până acum, la puțin timp după ce a anunțat-o pe prima chiar, aducerea lui Vlăduț Morar. Piteștenii, care recent au oficializat și continuarea colaborării cu Patrick Dulcea, de această dată tânărul fiind ”semnat” definitiv, în ultimul anunț l-au prezentat, ca achiziție, pe fundașul Costin Ghiocel.

Apoi, CFC Argeș a anunțat și prelungirea contractului cu Costinel Tofan, cel mai vechi component al lotului.

Foto: CFC Argeș

Andrei PASCU 11 Jun. 2024, 17:46 Liga 2
Pe aceeași temă