CF Brăila a plecat optimistă la Târgoviște: „Să obținem un rezultat pozitiv”

31 Aug. 2012, 15:53 Liga 2
CF Brăila a plecat optimistă la Târgoviște:**

După ce a eliminat Viitorul Axintele din Cupa României, CF Brăila și-a propus să pornească cu dreptul și în campionat, iar Alin Pânzaru a avut la dispoziție trei zile pentru a face ultimele retușuri pentru ca brăilenii să poată aborda cu succes jocul din deplasare, cu Chindia.

Astăzi dimineață, jucătorii brăileni efectuează un ultim antrenament pe stadionul Municipal și în jurul orei 12.30 vor pleca spre Târgoviște, punctul terminus al călătoriei lor fiind hotelul Valahia.

Sâmbătă, de la ora 11.00, în etapa inaugurală a turului Ligii a II-a seria Est CF Brăila va evolua în compania Chindiei Târgoviște, obiectivul elevilor lui Alin Pânzaru fiind cel puțin o remiză.

„Avem moralul bun după victoria din Cupa României. Sperăm să putem repeta evoluția din partida cu Viitorul Axintele și să obținem un rezultat pozitiv și la Târgoviște. Vom întâlni o echipă valoroasă, cu fotbaliști care nu mai au nevoie de nicio prezentare, Chindia și-a păstrat marea majoritate a jucătorilor din campionatul trecut, dar și noi mergem încrezători că vom reuși să ne îndeplinim obiectivul”, a declarat Alin Pânzaru.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

31 Aug. 2012, 15:53 Liga 2
Pe aceeași temă