Cea mai importantă ”victorie” pentru Dinamo poate veni în pauza de iarnă. Ovidiu Burcă: ”Așteptăm să se așeze lucrurile administrativ și facem un plan pe termen mediu și lung”

Andrei PASCU 07 Dec. 2022, 20:22 Liga 2
Cea mai importantă ”victorie” pentru Dinamo poate veni în pauza de iarnă. Ovidiu Burcă: ”Așteptăm să se așeze lucrurile administrativ și facem un plan pe termen mediu și lung”

Dinamo a terminat destul de bine anul, după un start de sezon slab, în care dădea impresia că va avea probleme și în privința menținerii în Liga 2. Acum, după ce s-a apropiat într-o oarecare măsură de play-off, de primele șase echipe, Ovidiu Burcă și conducerea iau în calcul anumite schimbări.

Dinamo, pauză de iarnă în care clubul poate intra pe pantă pozitivă

Pauza de iarnă va fi una interesantă la Dinamo, după cum a spus chiar și antrenorul, la finalul confruntării din etapa a 3-a a Cupei României, din deplasare, cu Unirea Slobozia, scor 3-3. Ovidiu Burcă a remarcat faptul că la Dinamo s-ar putea să apară și liniștea financiară, poate chiar să se termine problemele legate de datorii.

Oricum, la formația din ”Ștefan cel Mare” ar putea urma și anumite schimbări de lot, dar totul depinde, și în acest caz, de partea adminstrativă, de cum vor fi rezolvate problemele cu datoriile, dar și cu un eventual plus care poate fi adus la bugetul clubului.

”Vine această pauză, trebuie să ne așezăm puțin. De unde am pornit și unde am ajuns, cred că e un progres important pentru noi. Așteptăm să se așeze lucrurile și din punct de vedere administrativ și vom face un plan pe termen mediu și lung, coerent, în liniște, pentru că a fost foarte greu, au fost lucruri făcute din mers.

Cumva ne-am stabilizat, dar e nevoie de mai multă liniște, de mai multă coerență, pentru a putea să construim viitorul clubului. Să sperăm că vineri se va da decizia așteptată de toată lumea, iar de acolo vom vedea ce soluții se vor găsi.

Noi am făcut un plan de la săptămână la săptămână, am avut un management de criză, nu am putut să planificăm nimic pe termen mediu-lung. Odată cu liniștea care sperăm să vină, putem să planificăm și sportiv. Eu cred că avem capacitatea de a găsi soluții, e foarte important ca toată nebunia din ultimii ani să se așeze, să vină oameni serioși lângă club”, a spus Ovidiu Burcă la finalul întâlnirii cu Unirea Slobozia, de la Buzău, la microfonul Digi Sport.

Dinamo a scăpat de o datorie de aproape 400.000 de euro și așteaptă aprobarea planului de reorganizare

Oricum, zilele trecute Dinamo a scăpat de o problemă pe care o avea cu o datorie către Isma Lopez, de aproape 400.000 de euro. ”Câinii” au câștigat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane procesul și nu mai trebuie să achite acești bani.

De altfel, la Dinamo se așteaptă acceptarea planului de reorganizare. În cazul în care va fi aprobat, atunci clubul poate privi cu alți ochi anul 2023, cu tot ce înseamnă partea financiară și nu numai.

Foto: Răzvan Păsărică și Octavian Cocoloș / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/costel-enache-s-a-declarat-multumit-si-cu-remiza-chiar-daca-slobozia-a-terminat-meciul-cu-dinamo-cu-trei-jucatori-in-plus-pe-teren-daca-m-ati-fi-intrebat-in-minutul-25-ce-imi-doresc-ziceat-19256052

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/reactia-lui-ovidiu-burca-dupa-poate-meciul-sezonului-de-cupa-romaniei-unirea-slobozia-dinamo-ii-felicit-pe-baieti-au-dat-dovada-de-spirit-surprinzator-cand-a-venit-v-19256049

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-faza-grupelor-primele-meciuri-din-etapa-a-3-a-au-loc-la-buzau-ploiesti-si-sfantu-gheorghe-de-la-ora-1900-dinamo-inca-pastreaza-sanse-de-calificare-19255987

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lovitura-fantastica-data-de-dinamo-avocatul-jorge-ibarrola-angajat-de-razvan-zavaleanu-a-castigat-procesul-cu-spaniolul-isma-lopez-tas-a-dat-decizia-definitiva-iar-clubul-nu-va-plati-suma-uriasa-19255964

 

Andrei PASCU 07 Dec. 2022, 20:22 Liga 2
Pe aceeași temă