Ce vrea, de fapt, Primăria Ploiești?

27 Apr. 2009, 16:43 Liga 2

Luni, Primăria Ploiești a înaintat un comunicat surpriză în care dă un ultimatul de 24 de ore Petrolului pentru a se prezenta la negocieri și anunță noi discuții privind preluarea unei echipe de fotbal cu reprezentanții formațiilor Petrolistul Kaproni și Conpet Ploiești, din Liga a III-a, precum și cu omul de afaceri Ionuț Negoiță.

 

"Primarul municipiului Ploiești, domnul Andrei Liviu Volosevici, a solicitat conducerii SC Fotbal Club Petrolul SA ca, în cel mult  24 de ore, să își exprime opinia în legătură cu preluarea echipei de fotbal de către Consiliul Local Ploiești. În urma discuției purtate în urmă cu două săptămâni, reprezentanții clubului de fotbal trebuiau să trimită în cel mai scurt timp draftul de contract pentru preluarea echipei.

 

Având în vedere că acest lucru nu s-a întâmplat, primarul Andrei Volosevici a decis să inițieze negocieri și cu reprezentanții altor cluburi de fotbal, în vederea înființării unei echipe a municipalității.

Astfel, joi, 30 aprilie 2009, edilul ploieștean  se va întâlni, la ora 09.30, cu Claudiu Coleșiu, directorul general al SC Conpet SA, în calitate de reprezentant al clubului de fotbal cu același nume, la ora 10.00, cu George Negoițescu, președintele și finanțatorul clubului Petrolistul Kaproni Boldești, iar la 10.30 cu omul de afaceri Ionuț Negoiță”, se arată în respectivul comunicat.

 

 

La rândul său, aflat la Hanovra cu probleme de serviciu, președintele CA al Petrolului, Florin Bercea a declarat:

 

„Cum am plecat din Ploiești au și început să se facă valuri! Acum, gata, trebuie răspuns urgent, în 24 de ore! Să înțeleg că ceea ce s-a discutat anterior, cu pașii bine stabiliți, nu mai este valabil? Exact așa cum am vorbit, am redus capitalul social la cuantumul minim acceptat, 25.000 de euro, și așteptam ratificarea transformării care oricum nu se poate face mai devreme de 60 de zile, conform legii! Petrolul nu s-a abătut de la termenii dialogului cu partenerii de discuție, în câteva zile urmând să trimitem și draftul de contract stipulat în comunicatul de presă! Ne menținem intenția fermă de a ceda echipa municipalității! Despre toată această tărășenie vă voi spune mai multe la întoarcere!”
 

 

 

articol scris de Ciprian RADU
 

27 Apr. 2009, 16:43 Liga 2
Pe aceeași temă