Ce spune milionarul care, conform lui Cristi Borcea, ”ar putea băga 2-3 milioane de euro, imediat, la Dinamo”. ”Eu dețin o firmă de medicină sportivă și furnizăm în toată lumea, de la Bayern Munchen, la Real Madrid. Mi-a plăcut atmosfera, însă…” | EXCLUSIV

Cătălin MUREȘANU 30 May. 2023, 23:55 Liga 2
Ce spune milionarul care, conform lui Cristi Borcea, ”ar putea băga 2-3 milioane de euro, imediat, la Dinamo”. ”Eu dețin o firmă de medicină sportivă și furnizăm în toată lumea, de la Bayern Munchen, la Real Madrid. Mi-a plăcut atmosfera, însă...” | EXCLUSIV

Cornel Varvara, omul de afaceri despre care Cristian Borcea a spus că dorește să investească la Dinamo, declară că nu este interesat să intre în fotbalul românesc. Nici la clubul din ”Ștefan cel Mare”, nici la vreo o altă formație.

Ce spune milionarul care, conform lui Cristi Borcea, ”ar putea băga 2-3 milioane de euro, imediat, la Dinamo”

Imediat după meciul pe care Dinamo l-a câștigat, net, 6-1, în manșa tur a barajului de promovare / menținere în SuperLigă, împotriva celor de la Campionii FC Argeș, Cristi Borcea a făcut un anunț important pentru dinamoviști.

Fostul acționar și președinte al ”câinilor”, care s-a reîntors pe stadion, la un meci de-al echipei sale de suflet, după o pauză de 11 ani, a spus că a fost însoțit pe Arena Națională de un prieten care dorește să investească la Dinamo.

”Este prietenul meu de la Alba Iulia. Pentru el nu este o problemă să bage și 2-3 milioane de euro, imediat, la Dinamo. Și mai am câțiva prieteni multimilionari care ar veni la Dinamo. Totul e să se facă noul stadion. Coni vrea”, a spus Cristi Borcea.

Informația a fost prezentată de GSP și l-a nominalizat drept țintă pe omul de afaceri Cornel Varvara.

ProSport a luat legătura, marți, cu milionarul ardelean, cel care, printre altele, deține afaceri și în domeniul medicinii sportive. Acesta exclude, din start, orice posibilitate de a se implica la Dinamo!

”Eu dețin o firmă de medicină sportivă și furnizăm în toată lumea, de la Bayern Munchen, la Real Madrid. Tot ce ține de sport, de medicină sportivă, amenajăm toate centrele la campionate mondiale, campionate din diferite secții sportive din Germania sau centrele de sport ale Armatei. Eu, în România, nu fac bani. Sunt român și sunt mândru, am trăit 30 de ani în Germania, lucrez în peste 11 țări în afara României. Suntem în tot ce ține de mediu, de reciclare, de energie, facem treaba asta în multe țări, din păcate nu prea se vrea la noi în țară. În legătură cu întrebarea dumneavoastră, dacă doresc să investesc la Dinamo, spun clar: nu am de gând să investesc în fotbalul românesc. Sponsorizăm, de exemplu, echipa de baschet de la Bayern Munchen, avem parteneriate, dar niciodată nu va fi vorba de o investiție în sport sau în politică”, a spus, Cornel Varvara, în exclusivitate pentru ProSport.

 

”M-a invitat Cristi Borcea, mi-a spus să vin, să văd meciul, a fost un joc frumos. Îmi place să merg pe stadion, dar nu am niciun gând de a investi în fotbalul românesc”

Omul de afaceri spune că a fost impresionat de atmosfera de pe Național Arena, însă, chiar și așa, nu poate fi convins să se alăture acționariatului alb-roșu.

”Am fost la meci și, e adevărat, am fost impresionat. O atmosferă superbă. Eu am lojă și la Bayern Munchen. M-a invitat Cristi Borcea, mi-a spus să vin, să văd, a fost un joc frumos. Îmi place să merg pe stadion, dar nu am niciun gând pentru a investi în fotbalul românesc”, a mai spus Varvara.

”Nu vreau, nu mi-a venit să cred când m-am văzut, azi, în toate site-urile… Nu am treabă, nu am timp și nici energie pentru așa ceva, prefer să fac lucruri de caritate”

Varvara crede că prietenul său Cristi Borcea s-a entuziasmat atunci când a oferit declarațiile în legătură cu eventuala sa implicare la Dinamo.

”Mă cunosc cu Cristi de foarte mult timp și am mai fost și plecați împreună, el m-a invitat la meci, e adevărat că a fost o atmosferă incredibilă și, la un moment dat, chiar mi-a transmis: «Bă! Ai adus noroc!». Nu știu de ce a spus el așa ceva, poate că mă știa că sunt implicat în sport. În grupurile noastre de firme există și această ramură, de medicină sportivă, îmi place sportul, dar nu am vrut să intru să sponsorizez sau să investesc, chiar dacă am avut oferte și de afară, nu o să fac lucrul ăsta. Dacă eu mă duc și sponsorizez orice echipă, celelalte nu vor mai cumpăra de la mine, nu? Este clar, nu vreau, nu mi-a venit să cred când m-am văzut, azi, în toate site-urile… nu am treabă, nu am timp și nici energie pentru așa ceva, prefer să fac lucruri de caritate, de exemplu sunt sportivi care merg în cărucior, ne implicăm, dar nu trebuie știute aceste gesturi”, a încheiat Cornel Varvara.

https://www.prosport.ro/diverse/el-e-jandarmul-care-a-salvat-viata-unui-fan-la-meciul-dinamo-fc-arges-6-1-reactia-emotionanta-a-sotiei-barbatului-care-a-fost-la-un-pas-de-tragedie-mi-au-spus-medicii-ca-daca-nu-erati-19668673

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nelut-rosu-entuziasmat-dupa-dinamo-campionii-fc-arges-19273401

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gica-hagi-a-pus-ochii-pe-golgheterul-lui-dinamo-lamine-ghezali-pe-lista-de-achizitii-a-farului-pentru-liga-campionilor-exclusiv-19273396

https://liga2.prosport.ro/seria-1/1-6-cu-dinamo-nu-l-ingenuncheaza-pe-bogdan-vintila-le-a-iesit-tot-un-accident-pe-care-nu-si-l-dorea-nimeni-antrenorul-argesului-ramane-optimist-ca-echipa-sa-ramane-in-superliga-19273383

https://liga2.prosport.ro/seria-1/iulian-rosu-unul-dintre-eroii-lui-dinamo-din-meciul-tur-cu-argesul-a-contribuit-la-patru-dintre-cele-sase-goluri-insa-nu-se-hazardeaza-nimeni-nu-se-gandeste-ca-am-promovat-cele-19273379

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-borcea-pe-stadion-la-dinamo-campionii-fc-arges-19273347

Cătălin MUREȘANU 30 May. 2023, 23:55 Liga 2
Pe aceeași temă