Ce șanse are Dinamo la play-off-ul din Liga 2? Răspunsul lui Vlad Iacob, cu două meciuri cu echipe din top șase și două partide cu formații din zona retrogradării în ultimele șapte etape

Răzvan STÎNGĂ 03 Nov. 2022, 12:02 Liga 2
Ce șanse are Dinamo la play-off-ul din Liga 2? Răspunsul lui Vlad Iacob, cu două meciuri cu echipe din top șase și două partide cu formații din zona retrogradării în ultimele șapte etape

Cu cinci meciuri la rând fără înfrângere în Liga 2, Dinamo începe să se gândească la play-off cu șanse reale, fiind la numai patru puncte de locul 6 înaintea rundei a 13-a, pe care o deschide, cu FK Miercurea Ciuc, joi. E pe locul 11, cu 17 puncte, iar administratorul special Vlad Iacob a comentat situația.

Există optimism în vestiarul și conducerea lui Dinamo, mai ales că zilele trecute au fost plătite și salariile. Parcursul sportiv e unul bun în acest moment, echipa adunând 11 puncte în ultimele cinci meciuri și fiind pe locul 3 în privința formei de moment în Liga 2.

Șansele lui Dinamo la play-off-ul din Liga 2. Opinia lui Vlad Iacob

Deși după primele etape Dinamo se gândea cum să iasă din zona roșie, acum începe să spere că poate prinde top șase, calificarea în play-off, pentru ca apoi să reușească o promovare surprinzătoare de pe primele două locuri sau prinderea unui loc de baraj.

Eu cred că situația este una bună, din păcate, chiar în ultima partidă deși am evoluat considerabil mai bine, am dominat meciul, au existat doar două ocazii ale celor de la Slatina, noi am avut multe ocazii de a marca.

Am avut și o decizie nefavorabilă de arbitraj, dar în afară de asta, jocul arată tot mai bine, de la meci la meci, creștem, jucătorii se adaptează modelului de joc, încep să înțeleagă tot mai bine, inspirația de la finalizare sau din anumite momente oricât ne-am dori, nu mai ține doar de staff-ul tehnic.

Staff-ul și echipa iau fiecare meci în parte, nu există meci pe care să îl abordăm la egal, fiecare partida este abordată pentru obținerea victoriei, asta trebuie să fie spiritul lui Dinamo, indiferent de dificultăți, asta trebuie să arate echipa, asta trebuie să vedem în teren. Am abordat la victorie meciul cu Craiova și cred că jocul a arătat bine. Nu ne temem de niciun adversar.

Ne-am uitat la istoric , la numărul de puncte din sezoanele precedente, la adversarii contracandidatelor, credem în șansa noastră și dacă noi facem tot ce depinde de noi, s-ar putea să reușim acest obiectiv”, a declarat Vlad Iacob pentru Radio Dinamo 1948.

Dinamo, două meciuri cu echipe din top șase și două partide cu formații din zona retrogradării în ultimele șapte etape

La cum arată acum clasamentul, programul pare a fi în avantajul lui Dinamo, pentru că în rundele rămase de disputat va mai întâlni doar două echipe din zona play-off-ului, FK Miercurea Ciuc (deplasare) și Poli Iași (deplasare).

În plus, formația lui Ovidiu Burcă va întâlni două formații aflate pe ultimele locuri și ”candidate” la retrogradare, Unirea Constanța (acasă) și Politehnica Timișoara (acasă). În celelalte partide din Liga 2, Dinamo va mai da și peste CSC Dumbrăvița (acasă), FC Brașov (deplasare) și CSC Dumbrăvița (deplasare).

Primul duel e cel cu FK Miercurea Ciuc, joi, echipă aflată pe locul 5, cu 21 de puncte, cu patru mai mult decât Dinamo, clasată pe locul 11.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorin-serdean-principala-piedica-in-calea-reorganizarii-clubului-dinamo-razvan-zavaleanu-a-rabufnit-a-atacat-din-toate-pozitiile-si-cu-toate-posibilitatile-avute-la-indemana-19251990

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cupa/victorie-dinamo-a-obtinut-acordul-de-a-juca-pe-stadionul-arcul-de-triumf-meciul-pe-care-il-va-disputa-in-casa-rugby-ului-romanesc-si-cui-multumeste-clubul-19251912

https://liga2.prosport.ro/seria-1/s-au-platit-salariile-la-dinamo-ddb-despre-situatia-financiara-a-echipei-suporterii-au-raspuns-prezent-19251887

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapelor-13-si-14-din-liga-2-derby-ul-dintre-primele-doua-clasate-se-joaca-luni-sase-echipe-vor-juca-si-in-cupa-19251865

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 03 Nov. 2022, 12:02 Liga 2
Pe aceeași temă